Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
mastná kyselina
Ceny letí vzhůru, kvalita klesá. Proč nedávat máslo do mrazáku a dá se ještě vůbec sehnat čerstvé?
Premium
Doporučujeme
Tahanice o tuky. Které jsou zdravé a čím si namazat chleba?
Zeptali jsme se vědců: Proč jsou sodná mýdla tuhá a draselná tekutá?
Zrada v kokosovém oleji. I máslo obsahuje méně mastných kyselin, říká lékař
Rozhovor
Zlaté lněné semínko zrychluje metabolismus a chrání před nemocemi
Seriál
Zeptali jsme se vědců: Škodí nasycené mastné kyseliny organismu?
Zaručené recepty na hubnutí: vláknina a káva
Doporučujeme
Tuky a sacharidy. Jak přežít Vánoce s dietou?
Máslo si dejte občas, nahraďte ho margarínem
Doporučujeme
Dánsko v čele revoluce. Zavedlo daň na tuky
Máslo zvyšuje cholesterol. Kolik ho smíte sníst?
Léčivý kapr bude v prodeji za dva roky
Slunečnicový olej, snídaně šampionů
Jsou rostlinné tuky výhodnější než živočišné?
Lososi z farem riziko infarktu příliš nesnižují
Lososi z farem riziko infarktu příliš nesnižují
Nejlepší ryby jsou mořské a tučné
Pozor, na čem smažíte či pečete
Také inteligence prochází žaludkem
Konopí na ekzém i lupénku
Nejzdravější je maso z mláďat
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu