schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
pokrm
Vůně koření a jedinečné tandoori. 10 nejlepších indických restaurací
Ovlivňuji vnímání hostů, s konopím musím nakládat opatrně, říká americký šéfkuchař
Nová čínská delikatesa: polévka z vlaštovčích hnízd s ptačími slinami
Plné tribuny a kotel jako na hokeji. V Budapešti si to rozdali nejlepší kuchaři Evropy
Reportáž
Základem thajské kuchyně jsou bylinky a zelenina. Česká jídla jsou těžká, říká šéfkuchař
Rozhovor
VANĚK: Soutěže mladých kuchařů v režii práškovacích firem. Vaří na nich i z taveného sýra
Doporučujeme
5 nejlepších čínských restaurací? Kam na nejlepší Kung-pao?
NA CESTÁCH S ŠÉFKUCHAŘEM: Nejlepší dušené hovězí? To z amerického Utahu
Seriál
5 nejlepších malajských pokrmů. Co musíte ochutnat?
V Saúdské Arábii se příliš nekrade. Každý pátek tu totiž zlodějům sekají ruce, říká Češka
Češi v cizině
Gurmánství se nerovná obezitě. Důležitá je kvalita, příprava i prostředí
Vzpomínky z dětství ovlivňují volbu pokrmů, tvrdí vědci
Jak si zvyknout na zdravější jídlo? Je to jednodušší, než si myslíte
Pivo je na štědrovečerním stole déle než kapr
Fazole, bůček a chorízo. Chutné podzimní zahřátí v jednom hrnci
Více než třetina hospod a restaurací značí alergeny špatně nebo vůbec
Původní zpráva
Myši a hromadění odpadků. Inspekce letos zavřela přes 170 provozoven
Původní zpráva
Hosté platí za umělecké dílo na talíři, říká šéfkuchař
Rozhovor
Massaman kari. Jemné a elegantní thajské kari s perským vlivem
Doporučujeme
Kam za skvělým jídlem ve světě? Podívejte se na žebříček nejlepších zemí
Plzni chybí svěží gastrovánek, dobře se tu ale najíte, říká blogerka
Seriál
Unikátní virtuální bistro nabízí točené maso či pěnu
Krajtu, zebru, či mrazivou kávu? Fresh Festival nabízí nevšední pokrmy
Restaurace se nesnaží o kvalitu. Češi totiž zaplatí za vše, říká restauratér
Rozhovor
Jarní ideál. Thajský pikantní salát s plátky hovězího masa
Recept
Britské fish and chips dobývají nejlepší restaurace
Řasy prospívají mozku, medúzy jsou prevencí proti rakovině
1, 2, 7... Hospody dělají při značení alergenů plno chyb, říká hygiena
VANĚK: Zdravé jídlo je mýtus. Stačí zapojit rozum, i když to bolí
Seriál
Nejlepším šéfkuchařem na světě se stal Nor
Tabule u pokladen a lístky na požádání. Jak o alergenech informují fast foody?
V Indonésii se nechodí pěšky. I dvě stě metrů je dálka, říká Čech
Češi v cizině
Darujte pod stromeček kuchařku. Vybrali jsme 10 nejlepších
Nařízení o alergenech? V řadě zemí EU jsou se zaváděním problémy
Culinary Sympozium. Světové špičky v Praze uvařily ‚nic‘ i králičí ucho
Obrazem
Kam na nejlepší indické kari v Praze? Přinášíme pět tipů
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu