Čtvrtek 16. května 2024, svátek má Přemysl
schránka
Premium
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
pokrm
Dokonalé léto? Jedině s voňavými paprikami, mletým masem a bylinkami
Vůně koření a jedinečné tandoori. 10 nejlepších indických restaurací
Ovlivňuji vnímání hostů, s konopím musím nakládat opatrně, říká americký šéfkuchař
Nová čínská delikatesa: polévka z vlaštovčích hnízd s ptačími slinami
Plné tribuny a kotel jako na hokeji. V Budapešti si to rozdali nejlepší kuchaři Evropy
Reportáž
Základem thajské kuchyně jsou bylinky a zelenina. Česká jídla jsou těžká, říká šéfkuchař
Rozhovor
VANĚK: Soutěže mladých kuchařů v režii práškovacích firem. Vaří na nich i z taveného sýra
Doporučujeme
5 nejlepších čínských restaurací? Kam na nejlepší Kung-pao?
NA CESTÁCH S ŠÉFKUCHAŘEM: Nejlepší dušené hovězí? To z amerického Utahu
Seriál
5 nejlepších malajských pokrmů. Co musíte ochutnat?
V Saúdské Arábii se příliš nekrade. Každý pátek tu totiž zlodějům sekají ruce, říká Češka
Češi v cizině
Gurmánství se nerovná obezitě. Důležitá je kvalita, příprava i prostředí
Vzpomínky z dětství ovlivňují volbu pokrmů, tvrdí vědci
Jak si zvyknout na zdravější jídlo? Je to jednodušší, než si myslíte
Pivo je na štědrovečerním stole déle než kapr
Fazole, bůček a chorízo. Chutné podzimní zahřátí v jednom hrnci
Více než třetina hospod a restaurací značí alergeny špatně nebo vůbec
Původní zpráva
Myši a hromadění odpadků. Inspekce letos zavřela přes 170 provozoven
Původní zpráva
Hosté platí za umělecké dílo na talíři, říká šéfkuchař
Rozhovor
Massaman kari. Jemné a elegantní thajské kari s perským vlivem
Doporučujeme
Kam za skvělým jídlem ve světě? Podívejte se na žebříček nejlepších zemí
Plzni chybí svěží gastrovánek, dobře se tu ale najíte, říká blogerka
Seriál
Unikátní virtuální bistro nabízí točené maso či pěnu
Krajtu, zebru, či mrazivou kávu? Fresh Festival nabízí nevšední pokrmy
Restaurace se nesnaží o kvalitu. Češi totiž zaplatí za vše, říká restauratér
Rozhovor
Jarní ideál. Thajský pikantní salát s plátky hovězího masa
Recept
Britské fish and chips dobývají nejlepší restaurace
Řasy prospívají mozku, medúzy jsou prevencí proti rakovině
1, 2, 7... Hospody dělají při značení alergenů plno chyb, říká hygiena
VANĚK: Zdravé jídlo je mýtus. Stačí zapojit rozum, i když to bolí
Seriál
Nejlepším šéfkuchařem na světě se stal Nor
Tabule u pokladen a lístky na požádání. Jak o alergenech informují fast foody?
V Indonésii se nechodí pěšky. I dvě stě metrů je dálka, říká Čech
Češi v cizině
Darujte pod stromeček kuchařku. Vybrali jsme 10 nejlepších
Nařízení o alergenech? V řadě zemí EU jsou se zaváděním problémy
Culinary Sympozium. Světové špičky v Praze uvařily ‚nic‘ i králičí ucho
Obrazem
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
Asie
,
Asie
,
Barack Obama
,
Brazílie
,
bylinky
,
Denis Martin
,
Dieta
,
Emma Smetana
,
Expo 2015
,
fazole
,
Hongkong
,
Ježíš Kristus
,
Jídlo pod palbou
,
konopí
,
Malajsie
,
oslava
,
Pražský kulinářský institut
,
Spojené Arabské Emiráty
,
Švýcarsko
,
Vánoce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení