schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
pokrm
SOUTĚŽ: Vyhrajte kuchařku plnou veganských pochoutek
Seriál
Co vám uniklo: Rittig hrozí vendetou i vagón, který málem spadl do propasti
Nejčastější zkomoleniny. Víte, jak se správně píší názvy pokrmů?
Food Festival. Vyzkoušejte historické pokrmy i současnou kuchyni
Slavnosti okurek ve Znojmě. Zmizelo dva tisíce degustačních porcí
Staročeský gyros a trdelník? Směju se nad lidskou blbostí, říká Vaněk
Doporučujeme
Slovácko vydá novou kuchařku s místními recepty od pamětníků
Bez glutamátu i síry. Obliba vymražených potravin stoupá
Thajské jídlo je pro Čechy příliš ostré, říká šéfkuchařka
Rozhovor
Poklad marocké kuchyně? Zkuste pomalu dušený jehněčí tajine
Doporučujeme
Příborem ne. Zkuste jíst sushi raději rukama, radí šéfkuchař
Rozhovor
Sečuánský ohnivý kotlík se chce probojovat do UNESCO
Lisovanou kachnu už nabízí i v Praze. Jak vznikl recept?
Skvělá chuť i aroma. Připravte si doma kokosové mléko
Doporučujeme
Restaurace Noodles: rehabilitace nudlí ze školní jídelny
Recenze
Grand Restaurant Festival letos pro vegetariány i nezadané
Nejlepší čína v Praze? Přinášíme pět tipů, kam stojí za to jít
Kam na dobré sushi v Praze? Přinášíme pět tipů
Doporučujeme
Oslí svíčková či šnečí ragú. Grand Restaurant Festival láká na exotiku
Večeře z tiskárny? Objeví se prý 3D modely, které umí tisknout jídlo
Čínští kuchaři vzdávají hold velkému gurmánu Konfuciovi
Venkovská restaurace Slowpec: pomalu a jednoduše
Turisty šidí každý třetí obchod či restaurace, tvrdí inspekce
Co vám uniklo: zděšený Blažek, život bez Slunce i sýrová zmrzlina
Doporučujeme
Co máte proti lančmítové polévce? Je to tradiční asijský pokrm, říká spoluautor kuchařky
Rozhovor
Budoucí kuchaři se učí, jak uvařit polévku z lančmítu, čílí se Vaněk
Rozhovor
'Vaření pro Obamu? Nesměli jsme k oknům'
Rozhovor
Beránek i pocukrovaný hrách. Co se jedlo na Velikonoce?
Nejlepší sezonní suroviny? Jedlé květiny, říká šefkuchař z Chateau Mcely
Rozhovor
Jako od maminky. Ochutnejte to nejlepší z farmářských jídel
Krokodýlí filet nebo koňská líčka. Co si také můžete objednat?
Sháníte pozdní večeři? Tipy, kam v Praze zajít
Francouzi chtějí vylepšit služby v pohostinství
Věhlasní italští kuchaři vytváří manifest dokonalé pizzy
Baskicko je rájem labužníků. O gastronomii se tu dozví vše
Placky, buchty a trhance. Na Buchlově se bude péct a hodovat
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu