Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
pokrm
Jak na vepřový hřbet s jelítkem a cizrnou? Zkuste recept šéfkuchaře
Přezdívá se mu balkánský kaviár. Jak na paprikový ajvar
Recept
Vepřová plec pro poslance za 50 korun. Jídla ve sněmovně po únorovém zdražení mírně zlevní
Švédská specialita pochází z Turecka. Historie masových koulí hýbe švédským Twitterem
Oběd kancelářských krys: Pivovary v centru Prahy
Exkluzivně
Školní jídelny vyhodí každý den 238 tun jídla, uvedla iniciativa
VIDEO: Jídlo z odpadků. Filipínský pagpag z ‚recyklovaného‘ masa je pokrm nejchudších
Rýžový nákyp s meruňkami. Stálice, která nezklame
Řízky jsou jako chleba, člověk se jich nikdy nepřejí, říká šéfkuchař
Rozhovor
Recepty jsou rodinné tajemství. Jednou je zdědí mé děti, říká šéfkuchař
Rozhovor
Distingované elegance V Zátiší. Jemná práce s chutěmi a moderní indické pokrmy
Doporučujeme
Ukrajina, to není jenom boršč. Krymsko-tatarská kuchyně láká na čebureky či jazmu
Oběd kancelářských krys: Asijský Žižkov nabízí nadýchané bagety i pálivé vindaloo
Zapáchající ovoce, cvrčci či nápoj z hnízda. Festival v Olomouci nabídne extrémní pokrmy
Vyzkoušejte barevné zeleninové placky bez mouky
Oběd kancelářských krys: Kde si dát na Vinohradech vynikající indické kari?
Největší nešvar českých restaurací? Špinaví kuchaři a plýtvání potravinami, říká šéfkuchař
Rozhovor
Otevřít restauraci stojí miliony, které se vám nemusí vrátit, říká šéfkuchař
Rozhovor
Obědy kancelářských krys: Které vegetariánské bistro v Karlíně stojí za návštěvu?
Exkluzivně
Kam o víkendu za jídlem? Na Vyšehradě začínal Prague Food Festival
Vajíčka, beránci, mazance. Ověřte si, že máte doma tradiční český velikonoční stůl
SOMELIÉR: Jarní osvěžení. Jaká vína si vybrat?
Čokoláda a bazalka. Neobvyklá kombinace v brownies
V Japonsku mají repliky jídel lákavější, než jsou ta pravá
Nejoblíbenější německé rychlé občerstvení není klobása, ale kebab
Všichni chtějí být kuchaři, ale krájení je dřina. Teď letí vaření pro lenochy
Čeští kuchaři jedou soutěžit v cateringu do Lyonu, už tam uspěli
Maďarský guláš místo novoročních diet. Osvědčená klasika pro zimní zahřátí
Vánoce ve světě: různé tradice, pokrmy i nadělování dárků
České pokrmy s francouzským šmrncem. Vítejte v bistru Kuizin
Doporučujeme
Vyzkoušejte zapékanou červenou papriku s čočkou v dárkovém balení
Půvabné pak choi. Peginské zelí pro linii i dobrou chuť s vepřovými kuličkami
Gyros a osvěžující tzatziki. Kam si zajít na řeckou kuchyni?
Orientální falafel. Zdravý a chutný předkrm z cizrny
Chillibraní láká v Brně na pálivé pokrmy a kuchařské show
'Přísná pravidla? Jídlo servírované na palubě letadla musí mít i správnou výšku'
Rozhovor
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
Amsterdam
,
Balkán
,
bazalka
,
Benátky
,
festival
,
hlávkové zelí
,
Jaroslav Štika
,
jídlo
,
Karel XII.
,
koule
,
máslo
,
nápoj
,
Olympijské hry
,
Rakousko-Uhersko
,
Řecko
,
Tatra Trucks
,
Vánoce
,
Veronika Kokešová
,
Vyšehrad
,
Zátiší
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení