„Pravých“ veganů je u nás jen okolo dvou procent. Trendem je ale flexitariánství, říká expertka
Tradice v českých nemocnicích přetrvává, i když může škodit. Proč se pacientům rozlévá čaj místo vody?
Skrytý problém českých nemocnic: zapíjení léků čajem. Někdy pak nemusí zabrat, objevily se i závažné případy
Čím dál dražší potraviny v Polsku a koruna, jež vůči zlotému oslabuje. Češi už tam při nákupech moc neušetří
Čajové „zvířátko“ se opět hřeje na výsluní. Jak si doma vychovat fermentovaný zázrak jménem kombucha?
Dvě stovky za oběd. Víc už Češi nezaplatí, zdražování poledních menu narazilo na svůj psychologický strop
Klidně buď abstinent, ale se mnou si připiješ! Stručné dějiny vína coby nástroje spásy i zkázy
Proč pravěcí Arméni pili víno s lidskou krví? A jak si zdobili oblečení? Archeologové ví i to, jak vypadali
10 tipů, jak zvládnout extrémní horka. Co dělat, když je vám náhle špatně a proč nechodit s dětmi na koupaliště
Speciální výživa pro sportovce. Otevírají ketony cestu k vítězství, nebo naopak výkon zhoršují?
Proč nás výrobci potravin krmí cukrem ve velkém? Pozor si dejte na chipsy, instantní jídla i omáčky
Vládní absurdita: Drahé limonády, levné čokolády. Experti kritizují rozhodnutí, které sníží daň i u cukrovinek
Ochutnejte kvašenou březovou mízu. Proč by vás měla zajímat a jak ji fermentovat, poradí šéfkuchař
předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |