schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Pražský kulinářský institut
VANĚK: Dobře zadělané těsto a 100 gramů přemýšlení. To je recept na úspěšnou kuchařku
Seriál
Vaňkova kuchařka získala ocenění nejlepší kuchařská kniha na světě
PUNČOCHÁŘ: Jsou farmářské trhy pouličním prodejem pochybných alternativ?
Seriál
VANĚK: Pryč s ‚překvapením šéfkuchařů‘. Opisujme od těch dobrých
Seriál
PŘIBYL: Náhražky, umělé taniny a arabská guma. Víte, co pijete za víno?
Seriál
VANĚK: Chyby českých kuchařů? Debilní oblohy a zbytečná ’kreativita’
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Že v malých městech nejsou dobré restaurace? To je mýtus
Seriál
VANĚK: Klasa, Bio, zdravá potravina. Jak by vypadala kontrola z Ministerstva etiket?
Seriál
PUNČOCHÁŘ: Šéfkuchař se vydal do školní jídelny, nedalo se to jíst
VANĚK: Chcete otevřít restauraci? Budete za špindíry a bez dovolené
Seriál
Hruškův nástupce: kuřecí kůže vystřídaly placky, po nichž se olizují vězni
PUNČOCHÁŘ: Mladí kluci z učňáku? Postrach kuchyně!
Seriál
VANĚK: Zdravé jídlo je mýtus. Stačí zapojit rozum, i když to bolí
Seriál
KAMU: Hodnocení restaurací. Kterým se vyhnout, a kterým věřit?
Seriál
PUNČOCHÁŘ: A najednou je každý šéfkuchař!
Seriál
Řetězce už neschovají gothaj pod bezpohlavní značku, těší Romana Vaňka
Rozhovor
Vaňkova kuchařka vychází za 14 dní. Vyhrajte ji v předstihu
Exkluzivně
Staročeský gyros a trdelník? Směju se nad lidskou blbostí, říká Vaněk
Doporučujeme
Jak vybrat maso, když si chcete pochutnat na steaku
Vaňkova kniha zabodovala v prestižní světové soutěži
Proč snědí Češi všechno? Přečtěte si odpovědi Romana Vaňka
On-line rozhovor
Jatka i výroba šunky. Co vlastně jíme? Vaněk má nový gastro pořad
Pražané vybírali nejlepší pizzu. Kam na ni zajít?
Julius Meinl je gastronomický chrám. Peněženku ale radši nechte doma
Doporučujeme
SOUTĚŽ: Vyhrajte novou kuchařku Romana Vaňka
Doporučujeme
Kuchařce musí porozumět i malé děti, říká Vaněk
Rozhovor
Darujte jídlo. Do akce se zapojí i známé osobnosti
Ano, bude líp. Jen jde o to kde, komentuje slogany Vaněk
Seriál
Pikantní pinďa, Splašené kůzle. Co také najdete na jídelním lístku?
Doporučujeme
Tisíc lidí dostalo v centru Prahy oběd na akci proti plýtvání
Obrazem
Omývat kuře? Záleží na tom, jak je balené, říká Vaněk
Vaněk dělá v Pekle na talíři reklamu dodavatelům, kárá ho televizní rada
Aktualizováno
Nejoblíbenější zmrzlina šéfkuchařů. Jakou si dává Pohlreich?
Doporučujeme
Obyčejný zelený čaj má více vitaminu C než 'zázračný' džus za tisíce
Doporučujeme
Lančmít jako asijské jídlo? Absurdní, vzkazují šéfkuchaři
Doporučujeme
Budoucí kuchaři se učí, jak uvařit polévku z lančmítu, čílí se Vaněk
Rozhovor
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu