schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Stonek
Poupata v nálevu. Vynikající „falešné kapary“ připravíte z toho, co najdete na zahrádce: z pažitky i pampelišky
Král zeleniny po roce zase na menu. Jak připravit chřest, poradí šéfkuchař Drdel
Recept
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Recept
Tři recepty na bylinkové pomazánky. Zkuste maliny s mátou nebo mrkev a kari
Recept
Čas chřestu. Lidé stále nevědí, jak ho jíst, říkají jeho pěstilelé
ŠÁDA: Chřest, lahůdka s léčivými účinky
VIDEORECEPT: To nejlepší z thajské kuchyně. Jak na ostrou polévku Tom Yum?
Zeptejte se vědců: Jaké vnější podmínky ovlivňují tvar listů?
Zeptali jsme se vědců: Jak rostlina pozná, kde je nahoře a kde dole?
Zeptali jsme se vědců: Co jsou tvrdé částečky v dužině hrušek?
Loučení se zimní rebarborou. Zkuste ji zapéct s badyány
Zimní zázrak. Upečte si koláč z rychlené rebarbory
Recept
Maitrea: vegetariáni vás neukousnou
Doporučujeme
Hormon, který prodlužuje kořeny
Hledání „vypínače kvetení“ ztížil podvod
Plastové palmy čekají na výzkum
Světlo jako potravina
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu