Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Tuřín
Nejsou rajčata, jezte tuřín. Britská ministryně radí, jak na zeleninovou krizi
Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina
Rozhovor
Tuřín jako znovuobjevená zelenina. Lahodná proměna v kari
Recept
Zkuste uzeného úhoře s tuřínovým pyré a špek, radí šéfkuchař
Recept
Oháňka, šneci či tuřín. Česká jídla a severský styl v restauraci Field
Doporučujeme
Léčivý tuřín. Zkuste 5 jednoduchých receptů
Seriál
Kuchaři hlásají návrat ke kořenům. Na Islandu třeba vaří tuříny
Témata:
Asda
,
Brambory
,
Dagmar Heřtová
,
Evropa
,
Francie
,
kuchyně
,
maso
,
Maso
,
ovoce
,
pokrm
,
Recepty z hub
,
restaurace
,
Reykjavík
,
Slovensko
,
Slow Food
,
Středomoří
,
styl
,
Tuřín
,
Tuřín
,
zelenina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení