Puncochar, neblbnete. Co tam maji prodavat, kdyz ne s,azene0? Preci nebudou delat steaky medium rare, cvestkove knedliky ci svickovou, neblaznete. A co mate proti smazeninam, ja pomfrity nemusim, ale dodavaji se zmrazene a jen se hodi do omastku, co jineho muzete na plovarne delat.? Jste trochu makly. Radeji uvadejte recepty, ale ne ty orientalni s 30 podivnych ingredienci..Umite uvarit PORADNOU drzkovou polevku?
Švestkové knedlíky a svíčková je totéž co smaženej sýr. To jsou směrovky do rakve. ::))
Nejlepší dieta je sekaná s pochoutkovým salátem z bufetu. To jsem si jednou dal, za tři dny zhubnul tři kila a navíc výrazně ušetřil za jídlo.
Alespoň se ti, co mají na stravu denně 60 Kč, rozšoupnou.
Smažák leží v žaludku i Polrajchovi. Ale proč ti páni kuchaři neuvaří něco alespoň z poloviny tak dobrého, jako je smažák? Protože to nedokáží! Mám kamaráda v Kanaďana a vždycky když na 14 dní přijede, cpe se smažákem a párkama s hořčicí a křenem, Hrozně mu to chutná, říká tomu gourmet dream. Při odletu si narve kufr polotovarem smažáku a nezbytným fernet stockem.
Rád vařím, ale nerad smažím. Proto si v restauraci rád dám něco smaženého, zvláště na dovolené. Je to zajímavé, že jsou země, kde se smažené pokrmy konzumují takto upravené ještě ve větší míře než u nás! V neděli jsme si dali v restauraci smažený řízek 300 g, smažené hranolky a k tomu tatarku. Hodně jsme si pošmákli. Nebo takový smažený květák, houby, tvarůžky....Už se těším, že si dám opět něco smaženého!
Já taky nesmažím a taky to mám rád a taky jsem si jednou za čas dal smažené v hospodě. Už to nedělám. Nevěřím našim hospodám. Nevěřím tomu co smaží a na čem to smaží a život mám jen jeden. Takže si jednou za cca 3 měsíce obalím třeba tvarůžky, stříknu je kvalitním olejem a "usmažím" na papíru na pečení v troubě.
Raději nebudu komentovat slohovou část článku, ale! Fastfood na koupališti je brán jako nouzovka. Je to rychlé občerstvení, a tak rychlé musí být i v kuchyni. Při návalu zákazníků není na žádnou piplačku s jídlem čas. Prostě to hodím na pánvičku/do friťáku a šlus. A jsou to jídla, která se dají připravit dopředu. Dále, kterej kvalitní kuchař by uzavřel pracovní poměr na dva měsíce? Navíc investice do kuchyně, kde by se vařilo jinak, by vzhledem k dvouměsíčnímu provozu byla diskutabilní. Taky hygienické nároky by byly vyšší (a dražší především).
Další aspekt je ten, že kde je poptávka, tam je nabídka - jednoduchý zákon trhu. Lidi to kupují (chtějí), tak jim to provozovatelé nabídnou. Když to autorovi nestačí, ať se jde z koupaliště nažrat třeba do sousedního města do francouzské restaurace. A půjde-li pěšky, tak ani nepřibere.
A za poslední, nikdo se mě nikdy neptal, jestli mám za co jíst. Tak ať nikdo nekomentuje, co jím.
Puncochar nezklamal. Spatne je tohle, tohle, tamto...
~
Ale co takhle treba jen kratky navrh, nedejboze myslenka, co by bylo zahodno nabizet na koupalistich?
Ty nejvíc hardcore socky si obalí smažák ze sýra z rostliného tuku. To si manža a mimísek čvachtaj :-)
Pokud jim to tak chutná, tak co je komu do toho?
Pro mě za mě, ať si lidi třeba vaší polévku z borových šišek.