schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Kristina Šemberová
RSS kanál autora
Kam o víkendu? Na meruňky nebo pivní zmrzlinu
Doporučujeme
Bramboračka a dobré pivo. Tipy na víkend
Doporučujeme
Víkend pro gurmety: ochutnávejte na Hradě
O víkendu hodujte. Tábor nabídne kuchyni husitů
Doporučujeme
Poznejte kozí farmu, nebo zavítejte na zelné hody
Doporučujeme
Gourmet tipy: o víkendu si dejte víno a steak, děti vemte na čokoládu
Čočku, hrách a fazole známe ze závodek. Jsou ale daleko chutnější
Čokoládová revoluce: hitem jsou příchutě, degustace a šnupání
Kvalitní vína si můžete předplatit, získáte i cenné rady sommeliérů
Dobré pití dělá i dobrá sklenice. Jak si správně vybrat?
Správná sklenice umožní vínu maximálně vyniknout
Sladké Vánoce pečené na míru. Cukroví seženete i na webu
Olivový olej míří z jihu. Ve Španělsku právě sklízejí a lisují
Velká bitva o brambory: jak si je vychutnat a přitom mít čisté svědomí
Řepa: skrytý poklad. Její nať můžete zpracovat jako špenát
Děsivá dýně na vašem stole. Osvědčené recepty pro podzimní dny
Půl století staré bio z hor. Navštivte hotel, kde se zdravě jí a žije
Nejen vegetariání ocení zeleninu na grilu. Tipy na dipy a pasty
Netradiční letní koktejly. Recepty od profesionálních barmanů
Které zmrzliny jsou nejlepší? A na co si dát při výběru pozor?
'Uvařte' si zmrzlinu sami. Recept na osvěžující bazalkový sorbet
Největší mezi malými pivovary. Jaký je recept na úspěch?
Češi nejvíce kupují eidam. Jak ale chutná správný sýr?
Jak si vybrat správný kuchyňský nůž? Několik rad a tipů
3 asijské recepty od šéfkuchaře restaurace SaSazu
Olivový, kokosový...oleje na talíř i na kůži
Za minutu a půl dvacet ústřic. Kuchaři budou závodit v jejich otevírání
Finlandia Vodka Cup: Jak se míchají koktejly v minusových teplotách?
Kde hledat ty nejlepší cukrárny? Několik tipů
Nápoje, které v zimě zahřejí: svařené víno, punč, horký džus
Kulinářský kalendář 2010: co nesmíte propásnout?
Brusinky, banány, kaštany: zkuste je jednou uvařit
Správné pití na Štědrý večer
Jak se loví bažanti v nejdražší bažantnici ve střední Evropě
Reportáž
Biomaso má výraznější chuť, shodují se odborníci
Jak vařit v krizi? Nákupem levných potravin neušetříte
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu