130 let

Nová seriálová parta. Jak jsem poznala vašeho otce. | foto: HULU

Jak jsem poznala vašeho otce. Ve spin-offu kultovního seriálu si zahraje i Samantha ze Sexu ve městě

Kultura
  •   17:00
Parta přátel vtipně proplouvá vztahy a rozchody. To už tu sice jednou bylo, ale teď přichází nová kapitola s novými hrdiny. Služba Hulu seriál Jak jsem poznala vašeho otce uvede již 18. ledna. Zatím není jasné, kdy se ho dočkají čeští diváci.

Děj seriálu Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father) se bude odehrávat v roce 2021. Hlavní postava Sophie (Hillary Duffová) spolu s partou podobně laděných kamarádů a kamarádek bude zjišťovat, co vlastně čeká od života a jaké možnosti nabízejí moderní seznamovací aplikace.

Zajímavostí určitě je, že starší verzi Sophie si zahraje Kim Cattrallová, Samantha z původního Sexu ve městě.

Seriál jako tvůrci (showrunneři) vede tvůrčí dvojice Isaac Aptaker a Elizabeth Bergerová (Já, Simon, seriál The New People). Duffová je kromě hlavní herečky i výkonnou producentkou novinky. Do režisérského křesla všech deseti epizod usedla Pamela Frymanová, jež režírovala i řadu dílů původního seriálu. 

Vedle výše zmíněných hereček se v seriálu objeví i Christopher Lowell, Francia Raisová, Tom Ainsley, Tien Tranová, Suraj Sharma nebo Josh Peck. Největší hvězdou z tohoto výčtu je nejspíš poslední jmenovaný, jenž se proslavil na přelomu milénia jako dětský herec například v seriálu Drake a Josh

Vznik spin-offu populárního originálu nebyl vůbec jednoduchý. Pilotní epizodu podobného seriálu nazvaného Jak jsem poznala vašeho fotra (How I Met Your Dad) si objednala televize CBS, která vysílala původní seriál, již v roce 2014. Hlavní roli si měla zahrát Greta Gerwigová, která později proslula jako režisérka filmů Ladybird nebo Malé ženy. Celý projekt byl nakonec z veřejnosti neznámých důvodů zrušen.

Autor: Jaroslav Totušek
  • Vybrali jsme pro Vás