Ve speciálním degustačním menu nebude chybět langustina, holub či srna ani lahodný dezert s čokoládou a zázvorem. Požitek z dokonalého souladu chutí doplní skvělá, zkušeně napárovaná vína z Itálie.
Gaetano Trovato, šéfkuchař toskánské restaurace Arnolfo, od roku 1999 oceňované dvěma michelinskými hvězdami, vytváří moderní jídla se základem v nejkvalitnějších regionálních surovinách a s respektem k velkým kulinářským tradicím Itálie. Jeho talíře s sebou nesou autentický umělecký rukopis a naleznete na nich pokrmy nejen oku lahodící, ale zejména plné ryzí chuti, šťavnatosti a lehkosti.
Babišova michelinská restaurace ve Francii zavřela. Na vině jsou prý finanční problémy i kvalita |
Spolupráce s Gaetanem Trovatem nebude pro šéfkuchaře Sašu Pavloviče novým zážitkem. „Když jsme se rozhodli přinášet našim hostům na stůl pravidelně ochutnávku i z mezinárodní scény, vsadili jsme na jistotu a oslovili jsme Gaetana, se kterým jsem již dříve měl možnost pracovat. A mám radost, že to vyšlo.“
„Věříme, že pravidelné hostování michelinských šéfkuchařů v Grand Cru bude bavit jak naše hosty, tak i kolegy v kuchyni, kteří budou mít možnost zažít zase trochu jiný styl a nové nápady úspěšných šéfkuchařů. A když je následně je promítnou do každodenního provozu, jistě to ocení i hosté,“ dodává kolega šéfkuchař Svatopluk Hemmer.