130 let

Diskuze

Letní aférka s mrazákem

Každý slušný foodie ví, že mražené suroviny jsou tabu. Každý slušný foodie totiž jí jenom čerstvé, sezonní a lokální suroviny. Do letošních prázdnin jsem taky byla slušná foodie. Pak mi ale bezúhonnost překazilo francouzské mražené jídlo značky Picard...
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cinnamon

19. 8. 2009 23:36
Palec dolů

Hanko, to jste mě teda zklamala. Vy, kdysi propagátorka čerstvé, kvalitní domácí stravy, kupuje mražky? I kdyby byly bůhví jak dobré, pro mě jste šlápla vedle. Už jenom to, že chválíte něco, co tady člověk nekoupí, ale taky proto, že tím říkáte lidem, že je to vlastnš super, jíst mrzžené jídlo. Škoda, no...

0 0
možnosti

Hela

18. 8. 2009 12:13
díky za TIP

Asi za 3 týdny odjíždíme na dva týdny do Provence. Těším se, že nějaký produkt firmy  Picard koupím a připravím. Jen doufám, že hledání toho správného obchodu nebude moc na úkor času věnovaného vlastnímu poznávacímu programu.

Jsou tyto polotovary v běžné síti potravinových prodejen? Nebo se musím pídit po speciálních? Děkuji za tip.

0 0
možnosti

coco chanel

14. 8. 2009 18:10
PICARD Mnnnam

Sice nevim co je foodie, ale vim co je PICARD!!! Nekolik let jsem ve Francii zila a tenhle jeden velky mrazak mi fakt chybi!!!  Vse je kvalitni a velmi chutne, sice trosku

drazsi, ale stoji to zato!!!  U nas, se bohuzel krome pizzy a mrazene zeleniny do polevky nic jineho jist zatim neda, ikdyz si myslim ze se to lepsi. Nezbyva nez  jen doufat, ze jednou tyhle dobroty dorazi i k nam......ale ani do Tesca nebo Alberta to nebude!!!

0 0
možnosti

Jiří

9. 8. 2009 16:05
Chudák ženská!

Byla slušná foodie? A jak se jí to stalo? Neměla na mysli "foorie" (čti fúrie)? Osobně myslím, že prznění češtiny takovými výrazy je horší než prznění potravin zmrazováním.

0 0
možnosti

Rico

6. 8. 2009 14:09
S PROFESIONÁLKOU V RÁKOSÍ, TAM ZA VODOU

Ach, to rybaření větiček, slůvek osvědčujících světovostění: „jde o velký gastronomický trend“, „foodie“, „a s nestylovou plastovou termotaškou“, „gastronomická morálka“.

A skákání přes svižné slošvihadlo: „důvěryhodná profesionálka“! A existují-li i nedůvěryhodné profesionálky? Jakého řemesla? To ony as rovněž kupují „vynálezy jako je cibule nakrájená na kostičky“, že? Že hrom neudeřil do všech velkých trendů, věrných to bratrů tety módy! A blesk okousal tupé nože!

Jako kdyby každá cibule, třeba z Kauflandu, byla jako každá jiná cibule na světě. Je to o KVALITĚ VÝCHOZÍCH PRODUKTŮ, ne o JEJICH LEDOVÉM SVÍRÁNÍ!

Bude-li Aston Martin nechávat svá vozidla montovat v Moldávii, to ani český Pavel Newman, neboli Tomáš Hanák, by se nenechal ukecat profičkou? Anebo nechal? Mistře, sice mám nestylovou plastovou termotašku… ale zvonku moj lak vyzerá anglicki!

0 0
možnosti