• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let
Dobrého kari není nikdy dost

Dobrého kari není nikdy dost | foto: Ikar

SOUTĚŽ: Asijské kari podle šéfkuchaře Štifta

Jídlo
  •   7:00
Pestré jídlo asijských ulic zařadil do své kuchařky jeden z předních českých šéfkuchařů a specialistů na asijskou kuchyni Jiří Štift. Kuchařka Dobrého kari není nikdy dost se zaměřuje na "street food". Pod tímto pojmem v Thajsku, Singapuru nebo v Hongkongu dostanete chutné, originální, dobře a čerstvě uvařené jídlo. Soustřeďuje se většinou na jednoduché pokrmy, které doma snadno připraví i začátečník.

Přináší recepty na rolky, knedlíčky, koláčky a sataje, saláty, pikantní polévky, pokrmy z woku, jídla zvaná karí a přílohy jako indickou rýži, nudle, chleby, nány a parathy.

A jak můžete kuchařku získat? Stačí, když pošlete odpověď na otázku: V jaké restauraci (plus název hotelu) pracuje šéfkuchař Jiří Štift?

Odpovědi posílejte do čtvrtka 19.6.

Autor: Lidovky.cz