130 let

Diskuze

Nesmysl za milion. FIFA potrestala fotbalisty Anglie za to, že uctili válečné hrdiny

Mezinárodní fotbalová federace FIFA potrestala pokutou všechny reprezentační týmy z Britských ostrovů za to, že při posledních zápasech fotbalové kvalifikace o postup na mistrovství světa se na jejich stadionech objevily symboly vlčího máku. Podle FIFA tím byla porušena pravidla o zákazu politických stanovisek během mezinárodních zápasů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

20. 12. 2016 11:39

Je to jako u nás ve fotbalovém hnutí - samí hlupáci!!!!

0 0
možnosti
KK

K. Klos

20. 12. 2016 10:46

Zločinecká organizace , jak jinak nazvat tyto parazity kteří si dělají byznyz ze všeho a kriminalizují a trestají každého i třeba za vzpomínku, to je hnus.

0 0
možnosti
JK

20. 12. 2016 10:43

Symboly vlčího máku nejsou politickým symbolem. Vrcholné orgány FIFA musí být vyměněny za normální lidi, Trestat někoho za tradiční úctu k válečným obětem byla ještě před pár lety nepředstavitlená zvrácenost. Dnes je dovoleno vše, protože si to všichni v honbě za novým smarphonem a levnější šunkou nechají od menšiny zbloudilých ale koryt se držících "elit" líbit.

Myslím, že stačilo, ukazuje to Trumph, Le Pen, brexit.

Pánové z FIFA patří k lopatě, aby si narovnali hodnoty. Pokud je tam sami fotbalisté nechají, podpoří to špatné, co ničí civilizovanou společnost a co je v jejich silách odmítnout.

0 0
možnosti