Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
Premium
Získejte všechny články
jen za 49 Kč / 1. měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Hostín u Vojkovic
Hostín u Vojkovic
Čas chřestu. Lidé stále nevědí, jak ho jíst, říkají jeho pěstilelé
Sezona chřestožroutů začala. Sklizeň tento rok obohatí speciální typ fialového chřestu
Tradice, buržoazní přežitek a náročné pěstování. Jak je to s českým chřestem?
Reportáž
Kuchaři se chystají na Hrad. Je to takový čundr, říká Paulus
Doporučujeme
Český chřest: kvůli rozmarům počasí nedostatkové zboží
Jak uvařit chřest? Tři recepty od šéfkuchaře Pavla Sapíka
Doporučujeme
Chřest je tu. Kuchaři z něj připraví polévku i dezerty
Doporučujeme
Sezona a sklizeň chřestu začala. Co z něj uvařit?
Doporučujeme
Témata:
Evropa
,
farmářský trh
,
Fólie
,
Holandsko
,
chléb
,
Chřest
,
kuchař
,
La Rotonde
,
Le Patio
,
maso
,
Nizozemsko
,
Praha
,
Pražský hrad
,
recept
,
Roman Paulus
,
Rösti
,
Sádlo
,
Slovensko
,
Vojkovice
,
zelenina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení