Čtvrtek 1. června 2023, svátek má Laura
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Chřest
Témata
Češi v cizině
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Recept
Zkoušíme pěstovat fialový chřest. Je dost vzácný, ale chuťově dokonalý, říká farmář z Hostína
Rozhovor
Polévka z bílého chřestu. Pošírované vejce jí dodá šmrnc a správnou chuť
Recept
Velká chřestová klasika. Stačí holandská omáčka a vejce, radí Jan Punčochář
Zelený chřest s kuřecím masem v kokosové omáčce
Recept
Jak na chřestový salát? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Chřest je elixír mládí. Stimuluje krvetvorbu a hormonální procesy, říká pěstitel
Malínský křen, český česnek i chřest. Znovu objevené poklady se vrací na naše stoly
Jde to i na sladko. Připravte si chřestový koláč podle cukráře
Recept
Přichází sezóna chřestu. Přidejte si ho do rizota, těstovin či salátu
Jak na jarní chřestový salát s malinami, poradí šéfkuchař
Recept
Rizoto s medvědím česnekem a chřestem. I klasická pochoutka může překvapit
Tradice, buržoazní přežitek a náročné pěstování. Jak je to s českým chřestem?
Reportáž
Na chleba, do těstovin i rýže. Připravte si doma chřestové pesto
Český chřest na bramborovém rösti. Bílá královská zelenina začíná sezonu
Jarní očista. Vyzkoušejte léčivou chřestovou polévku
Dietní a pikantní záležitost. Polévka pho se zeleným chřestem a cibulkami
Zelený a bílý král zeleniny. Jak ho připravit a kam se za ním vydat?
Český chřest s výjimečnými chutěmi. Nejluxusnější jarní zelenina právě dozrává
O český chřest je letos velký zájem. Podívejte se, jak se sklízí
Fotočlánek
Rozlučka s chřestem. Zkuste salát s pošírovaným vejcem, radí Paulus
Doporučujeme
Německý řidič volal policii na ozbrojený dav. Jednalo se o sběrače chřestu
Německého řidiče vyděsil ozbrojený dav. Byli to sběrači chřestu
Král jarní zeleniny. Připravte si chřestový salát s tatarem z pstruha, radí Paulus
Doporučujeme
Chřest je v kurzu. Zkuste recepty šéfkuchařů
Seriál
Chřestová sezona začíná. Kde všude jej můžete ochutnat?
V Německu už sklízí chřest. Kvůli počasí bude dražší
Zelený a bílý chřest, co s ním? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Křepelčí vajíčka a parmazán. Chřest italsky i orientálně
Recept
Začíná chřestová sezona. Přinášíme pět receptů
Recept
Chřestová sezona se prodlužuje. Kvůli zimě a povodním
Zkuste připravit chřest s pošírovaným vejcem, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Chřestový salát či celerové bábovičky. Vyzkoušejte jarní recepty
Doporučujeme
Jak poznat čerstvý chřest? Vrže a krásně voní
Doporučujeme
Návrat zapomenuté zeleniny. Zkuste vodnici nebo lebedu
Doporučujeme
Na Slavnostech chřestu spotřebovali čtyři tuny 'zeleniny králů'
předchozí
1
2
další
Témata:
Asie
,
Brno
,
Evropa
,
festival
,
chilli paprička
,
Křen
,
Litomyšl
,
Muškátový oříšek
,
Německo
,
Nizozemsko
,
olivový olej
,
Recepty
,
Rýže
,
Řím
,
soutěž
,
statek
,
těstoviny
,
vejce
,
Vojkovice
,
zelenina
,
Počasí
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA,, a., s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení