schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Lilek
Průvodce pěstováním a zpracováním cukety. Víte, kdy sklízet? A jak uvařit ratatouille, caponatu nebo smažené květy?
Premium
Recept
Evropa poznala rajčata díky Aztékům. Ještě v roce 1823 ale museli experti ujišťovat, že nejsou nebezpečná
Premium
Co udělat k svačině? Dejte šanci lilku, děti si ho v pomazánce zamilují
Recept
Jak na ratatouille s lilkem a cuketou?
Recept
Nejíte luštěniny? Zkuste si doma připravit lilkový ‚falafel‘
Recept
VIDEORECEPT: Kachní prso a pyré z pečeného lilku. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře
Pečený lilek, pyré a tonka fazole podle šéfkuchaře Romana Pauluse
Přezdívá se mu balkánský kaviár. Jak na paprikový ajvar
Recept
Kari není nikdy dost. Zvláště s lilkem, koriandrem a thajskou bazalkou
Zelené kari s lilkem jako sladký evergreen thajské kuchyně
Doporučujeme
Maso a skořice. Zkuste řeckou musaku, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Zkuste kaši z kandovaného lilku, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Lilek je sexy. Zkuste zapečený s ořechy a medvědím česnekem
Recept
Slavné filmové recepty: jak připravit ratatouille?
Seriál
Lilek nahradí maso. Jak ho připravit poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Lilek vládne středomořské kuchyni. 5 nej receptů
Lilek nechte vypotit. A připravte si z něj třeba kaši
Doporučujeme
Nejen vegetariání ocení zeleninu na grilu. Tipy na dipy a pasty
Lilek - nevábný vzhled, netušené chutě
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu