Středa 15. května 2024, svátek má Žofie
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
mleté maso
Není sekaná jako sekaná. V té z kořínku se zužitkují plíce a srdce, pochutnají si i jejich zapřisáhlí odpůrci
Recept
Víc než jen karbanátek. Jak na rozebraná skotská vejce, poradí Pavel Drdel
Smažený holanďan. Připravte si klasiku na pánev i do trouby podle receptu Jana Punčocháře
Premium
Mexický masový koláč. Vynechejte mouku, fungujete to skvěle
Recept
Závan socialismu vyprchal. Čeští turisté se vrací do Bulharska za ‚zlatými písky‘ a moderními službami
Lidl prodával vepřové mleté maso se salmonelou. Bylo z Polska
Maso a skořice. Zkuste řeckou musaku, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Mletý univerzál. Zkuste karbanátky s kaší, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Témata:
Ambassador
,
bakterie
,
brambor
,
Bulharsko
,
Cestování - aktuality
,
Firmy a trhy
,
Jan Punčochář
,
Jan Punčochář
,
Lidl
,
mleté maso
,
Peking
,
pláž
,
Roman Paulus
,
Roman Paulus
,
Řecko
,
salmonelóza
,
skořice
,
Státní potravinářská inspekce
,
vaření
,
vejce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení