Pondělí 8. srpna 2022, svátek má Soběslav
schránka
Aktivovat Premium za 1 Kč
Prodloužit Premium za 1 Kč
Aktivovat Premium za 39 Kč
Premium
Nemáte předplatné
Premium od 1 Kč za den
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Piškot
Tiramisu a jiné dezerty, které není třeba péct. Tady jsou recepty na ty nejlepší z nich
Premium
Seriál
Ty nejlepší, nejlehčí a nejrychlejší rolády se připravují z klasického piškotového těsta. Umíte je?
Premium
Seriál
HEŘTOVÁ: Dolce vita. Tiramisu z Říma bez smetany i likéru
‚České‘ piškoty Opavia musí mít na obalu napsáno, že je vyrobili v Polsku
VANĚK: Tajný rozhovor Staňa a Honzy. O polských šmakuládách i o tradičních piškotech
ZVĚŘINA: Válka o piškotek. Potraviny v Česku eskamotéry přímo přitahují
Madlenky. Baculaté koláčky s francouzským šarmem
Návykové tiramisu. Roman Paulus poradí, jak na něj
Doporučujeme
Tiramisu. Pochoutka, se kterou zazáříte
Doporučujeme
Na poslední chvíli: 5 jednoduchých receptů na nepečené cukroví
Vlaky v nitru piškotu či brouka
Tiramisu z másla
Témata:
Anna Hubáčková
,
Brno
,
Čechy
,
Dita Pecháčková
,
Dolce
,
Firmy a trhy
,
Itálie
,
Jaroslav Kmenta
,
likér
,
Obal (odpad)
,
Opavia
,
Parlament
,
Polsko
,
Potraviny
,
recept
,
Recepty
,
Správa železniční dopravní cesty
,
Tonda Blaník
,
výroba
,
želatina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2022 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Česká pozice
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení