Středa 8. května 2024, Den vítězství
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
zelenina
Citrony výrazně zdražily. ‚Kyselou cenu‘ způsobují mizící španělské zásoby
Doporučujeme
Naučte jíst děti lépe. Zkuste recepty světoznámého Jamieho Olivera
Stát velkoryse dotuje ovoce do škol. Za kilo meruněk platí 140 korun
Doporučujeme
Český chřest s výjimečnými chutěmi. Nejluxusnější jarní zelenina právě dozrává
Chuť na hadí mord. Zařaďte černý kořen do jídelníčku
Doporučujeme
Konzumace ovoce a zeleniny pomáhá proti depresím a demenci
Každý Čech vyhodí ročně 170 kg jídla. Jak s potravinami hospodařit beze zbytku?
Doporučujeme
Zimní harlekýnová dýně. Zapečte ji s citronově parmazánovou krustou
Doporučujeme
Pstruh lososovitý? Překvapivě chutná variace lososa. Inspirujte se jako v MasterChef Česko
Strašák i zdravá pochoutka. Dýně jako symbol Halloweenu
Déle kojené děti se lépe stravují. Vyžadují více ovoce i zeleniny
To nejlepší z květáku a brokolice. Ochutnejte romanesco, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Vadí mi aféra kolem polského jídla a zvadlá zelenina v obchodech, říká Polka
Český šok
Supermarkety nutí zemědělce plýtvat. 'Křivá' zelenina vadí
Elixír života? Luštěniny jezte každý den, maso dvakrát týdně
Cukety právě dozrávají. Přinášíme 5 chutných receptů
Recept
Výmluvy netřeba. Černá čokoláda je elixír mládí, co zahání stres a smutek
Pastila, tajine a amlo. Sedm jídel, která musíte v Maroku ochutnat
Doporučujeme
Fenykl v marinádě. Zkuste ho telecím tatarákem, radí Paulus
Doporučujeme
Pesto z mrkvové natě a chlebová buchta. Stop plýtvání jídlem, vařte ze zbytků
Recept
Král jarní zeleniny. Připravte si chřestový salát s tatarem z pstruha, radí Paulus
Doporučujeme
Studie: Když pro školní jídelnu vaří profesionál, jedí děti i květák
V Německu už sklízí chřest. Kvůli počasí bude dražší
‚Jídla, která do školy nepatří.‘ Výživová poradkyně rozebrala brněnský jídelníček
Doporučujeme
Pěstujte hojně zeleninu. Ať se ovoce jen hrne. KLDR představila nové slogany
Lidé si pletou narcisy s cibulí. Britské obchody je musí prodávat odděleně
Zaručené recepty na hubnutí: vláknina a káva
Doporučujeme
Práh pozitivních účinků. Jaká je ideální porce ovoce a zeleniny?
Poláci zuří kvůli kontrolám potravin. Naše jídlo nikoho neotrávilo, tvrdí
Méně masa, více zeleniny. Slabší ekonomika mění stravovací návyky Čechů
V zelenině dovezené z Polska byly těžké kovy a pesticidy
Výživný kadeřávek s lahodnou chutí trhá v kuchyních rekordy
Recept
Česká zelenina končí na smetišti, válcuje ji hezčí a levné zboží z ciziny
Rozhovor
Nové trendy v pečení bůčku. Hezky pomalu a pozvolně
Recept
V Česku je dotovaná zelenina odmítnutá Ruskem. Ničí nás, tvrdí farmáři
Supermarkety hřeší na ruské embargo. Za jablka nabízí ovocnářům půlku
předchozí
...
5
6
7
8
9
10
11
...
další
Témata:
citron
,
Euro
,
Horka
,
jídelna
,
Kapusta kadeřavá
,
Máslo
,
Ministerstvo zemědělství České republiky
,
ministr zemědělství
,
mléko
,
Nová scéna (Praha)
,
okres Mělník
,
Potraviny
,
Řím
,
sklenka
,
Státní zemědělský intervenční fond
,
supermarket
,
Tatarský biftek
,
Univerzita v Cambridgi
,
Varšava
,
věda
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení