Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
zelenina
Švédi nezdraví. I při vynášení odpadků mají sluchátka v uších a mobil v ruce, říká Čech
Češi v cizině
Artyčok je středomořský bodlák. Neotřelá zelenina v letním koláči
Zachraň jídlo: Drobenkový koláč „crumble“? Použijte ovoce i zeleninu ze zahrádky
Zapomeňte na maso a zkuste grilování se zeleninou
Seriál
Oběd kancelářských krys: Do které smíchovské kebabárny vyrazit?
Exkluzivně
Pestrá strava vitaminovou tabletu překoná
PUNČOCHÁŘ: Fenykl je fantastický a zdravý. Jak ho připravit?
Zeleninové slupky a odřezky nevyhazujte. Můžete z nich mít grunt vývar
Proč je japonská strava tak zdravá? Je vždy čerstvá a neobsahuje cukry
Tradice, buržoazní přežitek a náročné pěstování. Jak je to s českým chřestem?
Reportáž
Nevyhazujte ani kousek zeleniny. Jak na zelená pesta?
Video
I zdravé potraviny vám mohou uškodit. Na jaké kombinace si dát pozor?
VIDEORECEPT: Nasi goreng z černého sezamu s nakládanou zeleninou a krabem
Máme denně jíst deset porcí ovoce a zeleniny?
Neochucené mléko dostanou školáci zdarma. Za příchuť zaplatí
Připravte si doma očistnou koriandrovou polévku
Máte chuť na nachos? Zkuste je s restovanou panenkou, radí šéfkuchař
Recept
České obchody: zeleninová krize zvyšuje ceny, eidam bude zdražovat až do léta
Když si dáte v Hongkongu syrovou zeleninu, lidé se na vás divně dívají, říkají Češi
Zprávy dne podle editora: Sobotka je mužem, namyšlení lékárníci a zlaté řemeslo
Královna zimní zeleniny. Kapusta obsahuje vitaminy i antioxidanty
Jak v zimě jíst zdravě? Nekupujte borůvky ani papriky, zkuste brokolici a fenykl
Tyrolské sýrové knedlíčky v silném vývaru se zeleninou podle šéfkuchaře
Recept
Pikantní Piccalilli. Britská nakládaná zelenina s kurkumou a hořčicí
Recept
Buddha z Vinohrad. Jídlo v poledne dobré, hlavní jízda se odehrává až večer
Recenze
Boj proti plýtvání. Křivá zelenina míří do luxusních restaurací
Moderní cuketa: populární zelenina, ze které uvaříte cokoli
PUNČOCHÁŘ: Dobrý salát, to je umění a není jen pro holky
Seriál
Okurky do salátů i na pečení. V létě osvěžující, v zimě potěší nakláddané
Nasušená, v oleji i jako rychlá večeře. Rajčata jsou v létě nejlepší
Italská kuchyně boří zavedené hranice. Cheesecake s rajčaty
Revoluce na Kubě. Fazole a vepřové nahrazuje vegetariánská kuchyně
‚Křivá‘ zelenina a ovoce do obchodů patří, lidé ji zachraňují z kompostu
Příliš drahý celer. Ceny tradiční české zeleniny vzrostly o víc než 100 procent
Původní zpráva
Mangold, pak choi či dubáček. Češi propadli chutím netradičních salátů
Citrony výrazně zdražily. ‚Kyselou cenu‘ způsobují mizící španělské zásoby
Doporučujeme
předchozí
...
4
5
6
7
8
9
10
...
další
Témata:
Argentina
,
brambor
,
Česká spořitelna
,
Globus
,
Hongkong
,
Chřest
,
Jan Punčochář
,
Kaufland
,
koření
,
kultura
,
Lékařská fakulta Masarykovy univerzity
,
Mělník
,
Petr Havel
,
polévka
,
Praha
,
Rösti
,
statek
,
Státní zemědělský intervenční fond
,
Uruguay
,
vaření
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení