Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Lidé

Zákazníci by měli najít hospodu takovou, na jakou byli zvyklí a jakou měli rádi, říká šéfkuchař Pohlreich

Zdeněk Pohlreich | foto: Tomáš Krist MAFRA

Premium
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich o roce jako na houpačce, nové krabičkové hospodské kultuře a o tom, proč se nevyplácí řídit restauraci srdcem.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit

Se Zdeňkem Pohlreichem jsem se sešla ve chvíli, kdy zbývalo jen pár hodin do opětovného uzavření restaurací v celém Česku – bez výhledu, kdy opět budou moci pozvat své hosty ke stolům. Postižené jsou tu obě strany: hospodští i jejich štamgasti, neboť posezení v restauraci u půllitru piva je neodmyslitelnou součástí české kultury.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!