schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Dalibor Marounek
RSS kanál autora
Chutí připomíná kuřecí maso. Vyzkoušejte sírovec na kari
Opomíjené líhy. Zkuste je připravit na asijský způsob, nebudete litovat
Recept
Aromatické čirůvky. Přidejte je do znojemské omáčky
Recept
Abychom si na houbách pochutnali i v zimě. Jak si připravit plněné žampiony v oleji?
Recept
Ryzec patří do octa. Poradíme vám, jak udělat ten nejlepší lák
Recept
Univerzální hříbek, hnědáka můžete sušit nebo naložit. Jak na to?
Recept
Labužnická syrovinka. Připravte si tatarský biftek z ryzců
Recept
Zatracený hořčák. Jak ho poznat od hřiba dubového?
Doporučujeme
Vhodné pro začátečníky, protože mezi nimi není žádný jedovatý druh. Jak chutně zpracovat pýchavky?
Recept
Skvělé lišky. Poradíme, jak si je připravit s vepřovým masem a bramborami
Nejchutnější růžovka. Jak poznat rozdíl mezi masákem a jedovatou muchomůrku tygrovanou?
Pečené hřiby po provensálsku podávejte s bagetou. Jak na ně?
Nebojte se kovářů. Poradíme vám, jak z nich udělat skvělý houbový guláš
Recept
Jak rozlišit holubinky od jiných hub a recept na holubinkové škvarky
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu