Sobota 30. září 2023, svátek má Jeroným, Ráchel
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Domácí zmrzlina
Témata
Češi v cizině
S medem a hořkou čokoládou. Jak na kokosové nanuky?
Recept
Sladké Velikonoce. Přijďte si pro malou zmrzlinu zdarma, láká cukrárna
Trupův dekret má zabránit vměšování do voleb. Po jeho porušení přijdou ekonomické sankce
Kopeček zmrzliny za 3 koruny? ‚Netušil jsem, co se strhne. Za tři dny jsme prodali skoro tunu zmrzliny’
Hitem léta na pláži v Plzni je rolovaná zmrzlina
Ledový dotek ovoce. Připravte si doma citronový sorbet
Ochlaďte se. Jak si vyrobit doma čokoládovou zmrzlinu?
Mojito, nebo aperol? Hitem léta jsou zmrzliny s alkoholem
50 kilo pistáciové, prosím! Jak dlouho trvá výroba zmrzliny či kornoutku?
Tlačenka je nechutná. Polkl jsem první sousto a pak ji před tchánem zvrátil, říká italský zmrzlinář
Rozhovor
Dali byste si zmrzlinu s příchutí vepřového?
Letos letí černá. Zmrzlinová revoluce dorazila do Česka
Doporučujeme
Ze tří ingrediencí. Připravte si doma ananasovou zmrzlinu s limetkou
Domácí zmrzlina ze tří ingrediencí. Vyzkoušejte jahodovou
Ochlaďte se domácí zmrzlinou. Vyzkoušejte třeba bazalkovou
Konečně zmrzlina. Česko objevuje malé značky bez aromat a barviv
Nekupujte nanuky. Udělejte si doma vlastní ovocné variace
Recept
Nebaví vás zavařovat? Přinášíme 5 tipů na ovocnou zmrzlinu
Doporučujeme
Jak vyrobit domácí zmrzlinu? Přinášíme pár tipů
Doporučujeme
Krok za krokem: jak připravit domácí vanilkovou zmrzlinu
Seriál
Připravte si domácí banánovou zmrzlinu bez cukru
Recept
Japonská zmrzlina? Zkuste s příchutí chobotnic a hovězího jazyka
Ochlaďte se domácím sorbetem. Přinášíme několik tipů
Nejoblíbenější zmrzlina šéfkuchařů. Jakou si dává Pohlreich?
Doporučujeme
Hitem letní sezony je mražený jogurt, je zdravější než zmrzlina
VIDEO: Nejlepší zmrzlina je italská, ale pozor na kombinace
Témata:
Bílek
,
Bílý dům
,
Dita Pecháčková
,
Dobrá chuť
,
Evropa
,
Francie
,
Jahody
,
Japonsko
,
jogurt
,
Lidové noviny
,
limetka
,
Martin Vlček
,
Německo
,
Pivo
,
Plzeň
,
Pražský kulinářský institut
,
Robert Mueller
,
Třeboň
,
zmrzlina
,
Zmrzlina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení