130 let
Jezte česky

Jezte česky | foto: SmartPress

SOUTĚŽ: Vyhrajte kuchařku a jezte česky

Jídlo
  •   6:47
Česká kuchyně, to nejsou jen omáčky, knedlíky a jiná, složitě připravovaná či kalorická jídla. Jsou to především čerstvé sezónní suroviny a inspirace tradicemi – vždyť naše babičky vařily tak jednoduše, dobře a také levně.

Kuchařka Jezte česky představuje nápadité recepty ze surovin, které jsou na našich zahrádkách či v obchodech dostupné v daném ročním období. Přináší osvědčené tipy, jak používat zdravé lokální sezónní suroviny v kuchyni. Autorky oprášily staré české recepty našich babiček a prababiček a přizpůsobily je současným potřebám. Naučí vás připravovat domácí marmelády, sirupy i nanuky.

A jak můžete knihu získat? Stačí poslat váš oblíbený recept, ve kterém hraje hlavní roli brokolice. Recepty posílejte do neděle 14. září. Pět z vás získá kuchařku Jezte česky.

Autor: ape
Témata: recept