Pátek 23. dubna 2021svátek má Vojtěch 1 °C polojasno Předplatné LN
Premium

Zákazníci by měli najít hospodu takovou, na jakou byli zvyklí a jakou měli rádi, říká šéfkuchař Pohlreich

Zdeněk Pohlreich | foto: Tomáš Krist MAFRA

Lidovky.cz > Zprávy > Lidé

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich o roce jako na houpačce, nové krabičkové hospodské kultuře a o tom, proč se nevyplácí řídit restauraci srdcem.

Se Zdeňkem Pohlreichem jsem se sešla ve chvíli, kdy zbývalo jen pár hodin do opětovného uzavření restaurací v celém Česku – bez výhledu, kdy opět budou moci pozvat své hosty ke stolům. Postižené jsou tu obě strany: hospodští i jejich štamgasti, neboť posezení v restauraci u půllitru piva je neodmyslitelnou součástí české kultury.

Tento článek je součástí exkluzivního obsahu

První měsíc za 1 Kč, následně za 39 Kč měsíčně. Členství je možné kdykoliv zrušit a je bez závazků.

Již máte předplatné?
Stačí se přihlásit a číst dál.

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Velký test samotestů na covid: Kapesní laboratoř vám dá naději, nikoliv jistotu

Testovací sady na přítomnost viru SARS-CoV-2 | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Chcete do práce nebo na návštěvu k příbuzným? Budete-li mít štěstí, třeba na vás vyjde vhodný test na covid. Pečlivě...

Vadí mi, když u nás Slováci nemluví česky, říká hlasová poradkyně

Nazývá věci pravými jmény a je jí jedno, jestli se někdo urazí nebo se bude... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Nazývá věci pravými jmény a je jí jedno, jestli se někdo urazí nebo se bude pohoršovat. Je dost zralá a dost zaměstnaná...

Cestu do Egypta nedoporučuji. Covid tu prodělat nechcete, říká velvyslanec

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium V turistických letoviscích jsou nemocnice pro pacienty s covidem-19. Je však třeba mít dobré pojištění v případě...