Sobota 15. června 2024, svátek má Vít
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sladké Velikonoce. Přijďte si pro malou zmrzlinu zdarma, láká cukrárna

Jídlo

  5:00
Cukrárna Crème de la Crème na Národní v Praze slaví své první narozeniny. A tak přichystala speciální akci i pro své hosty. V neděli 21. dubna dostane každý zákazník jednu malou zmrzlinu zdarma.

Zmrzlina z výběrových káv foto: Creme de la Creme

V zmrzlinárně si můžete vybrat z nabídky více než 40 druhů zmrzlin, sorbetů či veganských nebo dokonce bezcukrových variant. Kromě toho můžete ochutnat výborné domácí dorty a zákusky z řemeslné pekárny nebo celodenní snídaně.

50 kilo pistáciové, prosím! Jak dlouho trvá výroba zmrzliny či kornoutku?

Honza Hochsteiger vsadil u výroby dortů, stejně jako u zmrzliny, především na kvalitní suroviny a jejich chutě, například makronky se zde nepřibarvují.

„Za svůj zmrzlinářský základ považuji především italský způsob myšlení. Je naprosto nekompromisní ke kvalitě. Italové obecně skoro nic neřeší. Nic kromě jídla, to naopak řeší stoprocentně a je to na něm vidět,“ říká zmrzlinář Jan Hochsteiger.

Autor:

Agáta Hanychová: Nikdy jsem na nikoho nespoléhala. Sebe i svoje děti uživím sama
Agáta Hanychová: Nikdy jsem na nikoho nespoléhala. Sebe i svoje děti uživím sama

Zdá se, že se Agáta s ničím nemaže. Na první pohled ji nerozhodí žádný hejt, ani bývalí partneři, se kterými se dlouho soudila o rozložení péče o...