schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
bílek
Na poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
Recept
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Trocha francouzského šarmu na svátečním stole: vánoční poleno vypadá i chutná báječně
Recept
Voňavá kulajda se ztraceným vejcem: po receptu šéfkuchaře Drdela se bude oblizovat celá rodina
Recept
Víc než jen karbanátek. Jak na rozebraná skotská vejce, poradí Pavel Drdel
Když minuty rozhodují: vajíčka máme rádi všichni, vaříme je ale většinou špatně. Jak se zlepšit?
Doporučujeme
Sváteční beránek. Jak na zdravější variantu, poradí vyhlášená cukrářka
Recept
Malinová Pavlova. Jak na jedinečný zákusek, poradí cukrářka
Recept
Knedlíky s vejci de luxe. Jak připravit hospodské jídlo na úrovni, poradí šéfkuchař
Recept
Datlové pusinky, pasiáns i kuličky z fazolí. Upečte letos levněji
Premium
Recept
Sladká vídeňská tečka. Připravte si sachr podle porotce MasterChefa Jana Punčocháře
Recept
Stylový nákyp. Jak na suflé s bílou čokoládou a rebarborou, poradí Jan Punčochář
Recept
Nejvláčnější Sacher. Jak na něj krok za krokem podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu