Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Heston Blumenthal
DAVID: Polotovary, jídlo v boxech či ve vakuu. Z čeho jíme a jíst ještě chvíli budeme?
DAVID: Gastronomie je otloukánek a boxovací pytel všech lockdownů na celém světě
DAVID: Tvrdá zkouška pro restaurace. Návrat bude postupný, nic nebude jako dřív
DAVID: Jídlo na holínce či v autíčku na dálkové ovládání. Co je to plating?
DAVID: Školy vaření. Jak nenaletět, kterou si vybrat a na co si dát pozor
Doporučujeme
DAVID: Smutný plastový svět a vzpomínka na salám v papíru a mléko ve skle
KUNC: Zruční, rychlí, chytří. Jste pouze tak dobří, jak je dobrý váš tým
DAVID: Service charge alias servisní poplatek. K čemu je a proč ho platit?
Nevěřím, že chybovaly restaurace. Nikdo na mase nepozná, ze které je země, říká šéfkuchař
Rozhovor
DAVID: Co se dá ukrást v restauraci? Šéfkuchařům pod rukama mizí i recepty
DAVID: V Česku může být ‚foodblogerem’ každý
DAVID: Restaurace, které si vás proklepnou. Co všechno o vás personál ví?
DAVID: Dětem do restaurace vstup zakázán
DAVID: Rezervace, nechodiči a zavřené restaurace. Proč se vyplatí zavolat?
Seriál
DAVID: Proč Alcron přišel o šéfkuchaře? Pravda o michelinských hvězdách
KUNC: Konec kuchařů v Čechách aneb Na učňáku lásku k vaření nezískáte
Seriál
ZAHÁLKA: Dlouhá pracovní doba, žádná dovolená. Být kuchařem je především dřina
Seriál
Slavný anglický podnik The Fat Duck se přestěhuje do Austrálie
Britové si vaření oblíbili, mají ale problém postavit se ke sporáku
Zmrzlina ze slaniny? Už 15 let vyrábí Blumenthal krkolomné pokrmy
DO KNIHOVNY
Nejlepší je restaurace El Bulli
Allegro je mezi stovkou světových restaurací
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu