Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Kombucha
Čajové „zvířátko“ se opět hřeje na výsluní. Jak si doma vychovat fermentovaný zázrak jménem kombucha?
Premium
Ochutnejte kvašenou březovou mízu. Proč by vás měla zajímat a jak ji fermentovat, poradí šéfkuchař
Doporučujeme
Růžové ruské vejce. Úprava, která přijde po Velikonocích vhod a která nemá s východní mocností nic společného
Premium
Kuba bez česneku. Ten se během masopustu neztratí, říká šéfkuchař Drdel
Recept
Neudělali jste čočku na Nový rok? Tady jsou recepty na čočkové hody podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Pstruh pod pokličkou. Jak na fantastickou bujabézu podle šéfkuchaře
Recept
Fermentace a udržitelnost. Americká značka představila boty z kombuchy
Zázračná houba kombucha. Nevábná chuť, zato léčivé účinky
Zázračná houba
Témata:
bakterie
,
Baltské státy
,
Bobkový list
,
česnek
,
Japonsko
,
kachna
,
Kyselo
,
Marseille
,
mouka
,
ocet
,
omáčka
,
Pavel Drdel
,
polévka
,
pyré
,
Ronald Reagan
,
Rusko
,
sirup
,
sůl
,
USA
,
Vánoce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení