Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
pyré
Pozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
Recept
Vzkříšený katův šleh. Milované i proklínané jídlo v podání šéfkuchaře Drdela stojí za to
Recept
Ryba a rebarbora. Jak na neotřelou kombinaci chutí, poradí Pavel Drdel
Recept
Lahodná kokosová panna cotta. Jak ji připravit, poradí cukrářka
Zeleninová vložka na dně talíře zalitá jemným krémem sváteční dojem z velouté ještě znásobí
Svěží pórek s rajčaty. I v zimě si můžete připravit lehká jídla, radí šéfkuchař
Recept
Neudělali jste čočku na Nový rok? Tady jsou recepty na čočkové hody podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Brazírovaná hovězí líčka a pyré z batátů podle foodblogerky
Recept
Muškátová, máslová i Hokkaidó. Jaké pokrmy připravit z dýní poradí šéfkuchař Radek David
Recept
Zamilujte se do leča. Jak ho připravit, abych chutnalo všem, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Nejlepší, který jste kdy jedli. Jak na rajčatový salát podle šéfkuchaře Pavla Drdela?
Recept
Terina a topinambur. Jak uchovávat paštiku a proč ji zalít sádlem, poradí Jan Punčochář
Recept
Svěží panna cotta. Na dozdobení použijte něco kyselejšího, radí cukrářka
Dýně třikrát jinak. Jak na přípravu dýňových pochoutek poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Hummus, ravioly, ale i páj s pekanovými ořechy. Jak na dýně poradí šéfkuchaři
Anketa
Jak na glazovaného candáta s květákem, poradí šéfkuchař
Recept
Italové v kuchyni. Tatarák z lososa s avokádem, mangovým pyré a chlebem carasau
Recept
VIDEORECEPT: Kachní prso a pyré z pečeného lilku. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře
Malý poklad v kuchyni. Jak na lahodné dýňové pyré?
VIDEORECEPT: Candát a máslová dýně na několik způsobů
Seriál
Krok za krokem: Losos na dýni se špenátem a dýňovým pyré
Seriál
Králičí roláda, pyré z červeného zelí, omáčka z řepy podle šéfkuchaře
Recept
Pečený lilek, pyré a tonka fazole podle šéfkuchaře Romana Pauluse
Štědrovečerní večeře s asijským šmrncem. Zkuste si vyzdobit stůl podle šéfkuchaře
ŠÁDA: Přichází doba kaštanová. Co z nich můžete připravit?
Oblíbená izraelská snídaně? Zkuste si připravit shaksuku
Recept od šéfkuchaře. Vyzkoušejte pečenou křepelku s hříbky
Pochutnával si na něm i Bill Clinton. Zkuste si připravit jelení steak s dýňovým pyré
Recept
Zkuste uzeného úhoře s tuřínovým pyré a špek, radí šéfkuchař
Recept
Sladký hrášek. Zkuste zelené pyré, radí Roman Paulus
Nejjemnější maso. Zkuste dušená líčka a celerové pyré, radí Paulus
Doporučujeme
Od růžiček po košťál. Dejte šanci brokolici, radí Roman Paulus
Co s květákem? Zkuste udělat kaši, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Podzimní speciality: dýňové rizoto či jelení hřbet
Phenix: podnik v centru, který nepodlehl turismu
Recenze
předchozí
1
2
další
Témata:
bylinky
,
cukr
,
Japonsko
,
Jídlo pod palbou
,
kaštan
,
kokosový ořech
,
krupice
,
květák
,
Kypr
,
listové těsto
,
Nový rok
,
olivový olej
,
rebarbora
,
restaurace
,
Roman Paulus
,
řasy
,
sýr
,
Thomas Jefferson
,
tvaroh
,
želatina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení