schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
křen
I hovězí jazyk s křenem může být sexy. Jak na typicky české carpaccio, poradí Pavel Drdel
Recept
Použijte i zbytky, které by jinak skončily v koši. Recepty šéfkuchaře Pavla Drdela vás to naučí
Premium
Recept
Pikantní s ananasem nebo s avokádem. Kuřecí salát na tři způsoby
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Bojovník proti virům? Zařaďte do jídelníčku křen
Jak na batátový přílohový salát? Pokud se při strouhání křenu nerozpláčete, vůbec ho tam nedávejte
Nejlepší snídaně? Kváskový chleba a řepná pomazánka
Recept
Co číst dětem? Nabízí se knižní novinky s Vombatem Jirkou nebo třeba s cirkusem
Malínský křen, český česnek i chřest. Znovu objevené poklady se vrací na naše stoly
Křen wasabi někteří výrobci nahradí křenem selským, zjistila SZPI
Český česnek, malínský křen. Zachraňujeme místní suroviny, říká kuchařka
Rozhovor
Zapomeňte na saláty a dejte si křenovou omáčku, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Křenová pomazánka nebo omáčka. Zkuste 5 nej receptů
Doporučujeme
PEŇÁS: Ze Sedlčan do Sedlce aneb Český křen
Léto, to jsou špekáčky. Opékejte jen ty kvalitní
5 nej receptů pro sychravé dny aneb Jak předejít nachlazení
Teorie smaženého výběru
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu