Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
mascarpone
Lahodná kokosová panna cotta. Jak ji připravit, poradí cukrářka
Malinová Pavlova. Jak na jedinečný zákusek, poradí cukrářka
Recept
Co potřebujete k tomu, abyste upekli fantastický dort? Tady je pár rad a triků
Premium
Recept
Svěží panna cotta. Na dozdobení použijte něco kyselejšího, radí cukrářka
Tiramisu a jiné dezerty, které není třeba péct. Tady jsou recepty na ty nejlepší z nich
Premium
Seriál
Nebesky jahodové mámení. Jak na mascarpone, poradí Roman Paulus
Panna cotta či mascarpone. Dezerty, kterými okouzlíte
Témata:
Alcron (restaurace)
,
bílek
,
cukr
,
čokoláda
,
formička
,
Hrnec
,
Jahody
,
kokosový ořech
,
Lidové noviny
,
malina
,
Marsala
,
panna cotta
,
pyré
,
recept
,
restaurace
,
smetana
,
sůl
,
tiramisu
,
želatina
,
žloutek
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení