schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
zmrzlina
Na koláč, pod víčko anebo do sorbetu. Jak zpracovat letní ovoce?
Recept
Jak na jahodový sorbet? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Sladké Velikonoce. Přijďte si pro malou zmrzlinu zdarma, láká cukrárna
Zimní gastro tipy: masopust, čokoládový týden i létající nudle
Nejen skvělá zmrzlina, ale i domácí dorty. Pan Zmrzlinka rozšiřuje nabídku
Vzdor s příchutí pekanových ořechů. Ben&Jerry’s vyrobí protitrumpovskou zmrzlinu
Lidé si dávají sladkosti, které jim chutnaly v mládí, říká cukrář
Rozhovor
Kopeček zmrzliny za 3 koruny? ‚Netušil jsem, co se strhne. Za tři dny jsme prodali skoro tunu zmrzliny’
Krvavá vanilka. Farmáři na Madagaskaru brání své plantáže před zloději s mačetou v ruce
Dáte si sýrovou, šunkovou nebo majonézovou? Nejzvláštnější zmrzlinové chutě podle Daily Mail
Hitem léta na pláži v Plzni je rolovaná zmrzlina
V pražské zoo zvířata ochlazuje studená sprcha i zmrzlina
Ledový dotek ovoce. Připravte si doma citronový sorbet
Ochlaďte se. Jak si vyrobit doma čokoládovou zmrzlinu?
Více než sto příchutí veganské zmrzliny, v Brně na ni stojí fronty
Mojito, nebo aperol? Hitem léta jsou zmrzliny s alkoholem
Jsou připraveni. Po Ronaldovi už v Turíně pojmenovali zmrzlinu i pizzu
Pizza, zmrzlina i svíčková? Nechci, aby se ze mě stala kulička, říká Plíšková
50 kilo pistáciové, prosím! Jak dlouho trvá výroba zmrzliny či kornoutku?
Tlačenka je nechutná. Polkl jsem první sousto a pak ji před tchánem zvrátil, říká italský zmrzlinář
Rozhovor
Míša vstoupil na maďarský trh, český zákazník by nanuk v tamních obchodech zřejmě nepoznal
Muži jsou ve výběru příchutí zmrzliny konzervativnější
Dali byste si zmrzlinu s příchutí vepřového?
VIDEORECEPT: Vyrobte si doma pravou thajskou zmrzlinu se sezamem
Kaštanová i skořicová. Jak vypadá zmrzlinová zima v Česku?
Podzimní Lombardie. Objevte kouzlo Komského jezera a milánské katedrály
Cukr je ve zmrzlině důležitý. Pochopíte to tehdy, když ho tam nedáte, říká zmrzlinář
Rozhovor
Na grilu si připravíte i dezert. Už jste zkoušeli grilovat ovoce?
Advertorial
Letos letí černá. Zmrzlinová revoluce dorazila do Česka
Doporučujeme
Kam ve vedrech na nejlepší zmrzlinu? Radí hvězdy české gastronomie
Anketa
Export do Číny? Zmrzlina z Opočna se zatím bojí okopírování, tvrdí obchodní ředitelka
Rozhovor
Ze tří ingrediencí. Připravte si doma ananasovou zmrzlinu s limetkou
Šmoulová zmrzlina? Už ji nebarví nebezpečná chemie, modrá je díky řase
Doporučujeme
Zachraň jídlo: Co s rybízem? Připravte si domácí zmrzlinu
Domácí zmrzlina ze tří ingrediencí. Vyzkoušejte jahodovou
Ochlaďte se domácí zmrzlinou. Vyzkoušejte třeba bazalkovou
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu