Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
zvěřina
Se šípkovou, nebo se zelím? Na české stoly se vrací zvěřina, nabízejí ji restaurace i sami myslivci
Premium
HLAVÁČEK: Dobývají veganské restaurace svět? Ke zvířatům, která kvůli nám zemřela, bychom měli mít respekt
(Ne)obyčejná sekaná. Srnčí se šípkovou omáčkou podle Jana Punčocháře
Recept
Maso z lesa až na váš stůl, láká stát. V nabídce je třeba daňčí, mufloní nebo divočák
Premium
Původní zpráva
Zvěřina byla po staletí výsadou a pochoutkou elit. Nyní je dostupnější
Myslivcům se kupí zvěřina, prodávat ji chtějí přímo domácnostem. Nový web radí, kde nejblíže maso sehnat
Původní zpráva
Myslivci chtějí prodávat své úlovky napřímo. Marže prostředníků je obrovská, říká šéf jednoty
Jak na zvěřinu? Čerstvou je lepší nechat vystařit, maso zkřehne, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
KUNC: Maso bez antibiotik a hormonů. Zvěřinu si dopřávejte celý rok, je skvělá
Zvěřiny pro restaurace bude dost, zvěř má letos dostatek potravy
GRUSZ: Smrt krásných srnců. Proč jíst zvěřinu celý rok
ŠÁDA: Zvěřina nebyla a nikdy nebude obyčejné maso
Češi se vrací ke zvěřině, zájem posiluje móda sezonních potravin
SOMELIÉR: Víno k dýni nebo zvěřině aneb Co pít k podzimním delikatesám
Seriál
Umělec s řeznickou zástěrou. Do jeho obchodu jezdí lidé z celého světa
PUNČOCHÁŘ: Kvalitní zvěřinu v Česku nekoupíte. Vše putuje do zahraničí
Seriál
Křepelka, tatarák z daňka či kančí ragú. Jak na zvěřinu, poradí šéfkuchaři
Recept
Kontrola zvěřiny v restauracích. Nejčastějším prohřeškem je nejasný původ
Čas divočiny. Jak na zvěřinu, poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Kde koupit zvěřinu a jak ji připravit? Přinášíme tipy šéfkuchařů
Doporučujeme
Lovecká sezona. Zkuste srnčí hřbet podle Romana Pauluse
Recept
Zkuste zvěřinu s lehkým salátem a budete hvězdou grilovačky
Seriál
Co vám uniklo: jednooký házenkář i diplomat, který běží z Prahy do Vyškova
Bažanta či jelena? Obliba zvěřiny v Česku roste
Sporný zákon o potravinách: zvýší se pokuty i písmo na obalech
Zvěřina musí uzrát. Jak ji upravit, naložit a péct? Radí Roman Paulus
Sezóna zvěřiny je tu. Zkuste kančí kýtu s perníkovým knedlíkem
Lovecká sezona vrcholí. Ochutnejte křepelku
Do Konírny za čerstvou zvěřinou z Křivoklátska
Recenze
Pivovar Antoš: místo pro tělo i ducha
Recenze
Vnitro utratí miliony, aby naučilo Čechy jíst zvěřinu
Doporučujeme
Pygmejové loví stále víc. Ničí tím i sebe
Jak si užít zvěřinu?
Jak si užít zvěřinu
Teď už jenom čekám, až se pořádně uleží
Zapovězená zvěřina
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu