130 let

Sedmá řada seriálu Hra o trůny. Spojenci? Zleva: rádce Varys (Conleth Hill), Tyrion Lannister (Peter Dinklage), rádkyně Missandei (Nathalie Emmanuelová), královna Daenerys (Emilia Clarkeová), davos Mořský (Liam Cunningham) a Jon Snow (Kit Harington). | foto: HBO/Helen Sloanová

Smolný měsíc HBO. Další epizoda seriálu Hra o trůny unikla na internet

Kultura
  •   11:26
Televize HBO neprožívá nejšťastnější období. Čtvrtá epizoda sedmé série Hry o trůny unikla předčasně, hackeři napadli dobře chráněné servery a požadují výkupné a teď se navíc dostala na internet i ještě neodvysílaná šestá epizoda. Tentokrát za to může španělská odnož HBO.

Někdo ve španělské HBO pravděpodobně dostane padáka. Televizi se podařilo omylem vypustit šestou epizodu celé čtyři dny před oficiální premiérou. Díl byl přístupný v online verzi na požádání a to celou hodinu. Ačkoliv ho HBO poté rychle stáhla, škoda se již nedala napravit. Části epizody se objevují na sociálních sítích a celá pak na pirátských serverech.

RECENZE: Zima konečně po šesti letech přišla. Hra o trůny je úlitbou pro všechny

Když indický distributor seriálu Star India omylem vypustil čtvrtou epizodu nazvanou Kořist války, jednalo se o video v nízkém rozlišení, které bylo místy nekoukatelné. Tentokrát jde o díl ve vysokém HD rozlišení.

Sedmá řada seriálu Hra o trůny: Sansa Stark (Sophie Turnerová).
Sedmá řada seriálu Hra o trůny: královna Cersei (Lenna Headyová) a bankéř Tycho...
Autor: Jaroslav Totušek
  • Mohlo by vás zajímat