130 let

Český hokejista Jaromír Jágr v bobech | foto: Facebookové stránky Jaromíra Jágra

Jágrův vzkaz Hertlovi z jamajského bobu: Dej si volno, ať máme šanci

Sport
  •   11:21
PRAHA - Jaromír Jágr znovu ukázal, že umí vtipně zareagovat. Tentokrát glosoval středeční supervýkon ozdobený čtyřmi góly mladého hokejisty Tomáše Hertla ze San Jose Sharks, který teď je k legendě přirovnáván. Dej si volno, ať máme šanci, poprosila svého možného nástupce slavná osmašedesátka na svém facebookovém profilu.

"Jedná malá rada Tomášovi. To já mít takový začátek jako ty, tak si teď dám čtrnáct dní volno a tím pádem dám i šanci ostatním hráčům, aby soutěž o nejlepšího střelce NHL byla zajímavější." A v žertovném duchu Jágr pokračoval i dál. "Po včerejší exhibici Tomáše Hertla jsem usoudil,že jestliže se chci aktivně zúčastnit olympiády, je potřeba se věnovat jinému sportu. Sami na fotce vidíte, že s tréninkem už jsem začal."

K textu přidal svou fotku, na níž sedí v jamajském bobu a přidal komentář: " Teď už jen změnit občanství a pořádně se opálit. Promiň trenére Lojzo, ale takto mám větší šanci se do Soči dostat." Popravdě - Jágr se o svou nominaci na olympiádu nemusí vůbec bát, Hadamczik s ním v plánech počítá.

Autor: