130 let
Conor McGregor na oficiální vážení k UFC 229.

Conor McGregor na oficiální vážení k UFC 229. | foto: ČTK/AP

VIDEO: Hvězdný zápasník McGregor napadl v baru sedícího muže, protože se odmítl napít kořalky jeho výroby

Sport
  •   16:43
Dublin - Známý bojovník smíšených bojových umění Conor McGregor napadl postaršího muže v dublinské hospodě, v níž se Ir objevil. Důvod byl prostý. Napadený se nechtěl napít whisky, kterou firma bývalého šampiona v lehké a pérové váze vyrábí.

Conor McGregor se v jednom z barů v Dublinu snažil pozvat všechny návštěvníky na svou Proper Twelve whisky, kterou začal hostům rozlévat. 

Postarší posedávající Ir nadvakrát jeho nabídku odmítl, načež McGregor jeho sklenici vypil a zaútočil na něj levým hákem. Navzdory úderu profesionálního zápasníka nebyl napadený sražen ze své barové stoličky, ze situace vyvázl bez většího poranění.

Jednatřicetiletý bývalý šampion v lehké a pérové váze byl po incidentu vyveden z hospody dvěma muži, kteří jej od začátku doprovázeli.

Hvězda americké ligy UFC, která provozuje elitní profesionální soutěž ve smíšených bojových uměních Conor McGregor, byl naposledy v kleci v říjnu loňského roku, když prohrál s dagestánským rodákem Khabibem Nurmagomedovem. Boj skončil kontroverzní pozápasovou rvačkou, tu vyvolal tým obou zápasníků.

Termín návratu bouřliváka McGregora zatím není znám.

Autor: David Ako