schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Kvas
Vzpomínka na letní grilovačku s pořádným kusem bůčku. Zkuste burgro vepřo zelo podle šéfkuchaře Drdela
Recept
Krokety z fermentovaného hrachu v křenovém kyselu. Zdravá svačinka proti jarním neduhům
Recept
Nejlepší mazanec. Jak na připravit nezapomenutelnou velikonoční pochoutku?
Doporučujeme
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Z žitného kvasu a špaldové mouky. Vyzkoušejte letos nový recept na vánočku
Recept
Česká klasika podle šéfkuchaře. Domácí chléb se sádlem a škvarky
Velikonoční pečení. Návod na výrobu droždí, kvásku i nejlepší recepty na chleba
Chleba jako z Antonínova pekařství? Zvládnete ho i doma, říká pekař a přidává cenné rady
Recept
Upečte si vlastní kváskový chleba. Poradíme vám, jak na to
Recept
Domácí kvásek krok za krokem. Jak ho živit a omlazovat?
Doporučujeme
Nestihli jste koupit droždí? Jak si ho připravit doma a čím ho nahradit, poradí šéfkuchaři
Doporučujeme
Vždycky se tu peklo a nikdy nepřestalo, říká kvásková královna Juliana Fischerová
Palírenství se vrací v plné síle. Češi mají pálenky v krvi
Doporučujeme
Čerstvé pečivo nejen ke snídani. Zkuste křupavé houstičky s česnekem
Čerstvý neznamená měkký. Jak má vypadat dobrý chléb?
Zločin českých ohmatávačů
Langoše naslano i nasladko
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu