schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Zdeněk Pohlreich
Pohlreich dělá potíže Primě
Pohlreich je sprostý před desátou. Rada dala tvůrcům ultimátum
Doporučujeme
Jarní únavu zažene dobré jídlo, radí šéfkuchař Pohlreich
VRAH dobré chuti?
Pohlreich parodoval Babicu. Ten vrací úder: Nic neumíš, lysohlávku
Třetí Michelin pro Allegro. Ostatní mají ale smůlu
Restaurace Allegro znovu obhájila jednu michelinskou hvězdičku
Chtěl bych projet Champs Élysées
Laura Baranik: Blondýna se lžičkou na nose
Blondýna se lžičkou na nose
Jak vařit v krizi? Nákupem levných potravin neušetříte
17. listopad: Ordinace převálcovala revoluční speciály
Jaká jídla si vychutnat na podzim? Několik rad a receptů
Co si užít na podzim?
POSLEDNÍ VEČEŘE
Nikdy jsem nechtěl stát v řadě, říká Zdeněk Pohlreich
Nikdy jsem nechtěl stát v řadě
Hanka Michopulu s Pohlreichem uprostřed válečné vřavy
S Pohlreichem uproststřed válečné vřavy
Bar, kde čaruje Zdeněk Pohlreich
Recenze
Šéfkuchaři radí, jak vařit v krizi
Za špičkovým jídlem vyražte na Vltavu
V Praze vyroste „Gourmet Palace“
V Praze vzniká gurmánský ráj: trh s kvalitním jídlem
Na Vinohradech bude 'Gourmet Palace' s kvalitními potravinami
Sedm hříchů české kuchyně
Sedm hříchů české kuchyně
Rozpaky kolem michelinské hvězdy
„Duší podniku je kuchař!“
Šéfkuchař, který opravdu zaujal
Gordon Ramsay po česku
Bar, kde čaruje Zdeněk Pohlreich
S novinkami, ale úsporněji
Kouzlo šéfkuchařů
POSLEDNÍ VEČEŘE
Bio z Brazílie? Fuj!
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu