Pondělí 30. ledna 2023, svátek má Robin
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Zeptejte se vědců
Témata
O smyslu života
Půdní fauna. Může se stát pomocnicí ve stabilizaci uhlíku?
Blesková zpráva
Není moucha jako moucha. Jak snadněji identifikovat hmyz?
Můžeme vlivem úhynu lesů v horských oblastech očekávat rychlejší a závažnější jarní povodně?
Lidé je chovali jako domácí mazlíčky. Jak probíhala invaze ježků na Nový Zéland
Jak mají přežít ohrožené druhy? Nelegální obchod s medvědy roste i v Česku
Další kousek do koronavirové skládačky? Vědci hledají lék na covid-19
Testosteron nedělá velké bojovníky. Alespoň u chameleonů?
Tichý a jedovatý nepřítel. Formaldehyd se produkuje ve velkém a je součástí mnoha nábytku
Mlhy nad Českem. Jaký je jejich vývoj a jaký mají význam?
Zeptejte se vědců: Co je to za zvláštní ‚housenky‘ na fotografii?
Zeptali jsme se vědců: Mohou se při nadměrném louhování čaje uvolňovat nějaké škodlivé látky?
Zeptali jsme se vědců: Opravdu doprovází otravu fosforem zelený kouř?
Zeptali jsme se vědců: Jaké je složení skořápek vlašských ořechů?
Zeptali jsme se vědců: Jak se jmenuje a kde roste nejohroženější endemit jeřábu u nás?
Zeptali jsme se vědců: Jak hlízkovité bakterie zpracovávají vzdušný dusík?
Zeptali jsme se vědců: Proč se při mikroskopování nepoužívá záření o velmi krátkých vlnových délkách?
Zeptali jsme se vědců: Jaké maximální možné teploty může dosáhnout vodní pára?
Zeptali jsme se vědců: Kolidují spolu protony a elektrony? A co se děje při kolizi s antičásticemi?
Zeptali jsme se vědců: Co vše se muselo u rostlin vyvinout při přechodu na souš?
Zeptali jsme se vědců: Jak je to s nesmrtelností u nezmara
Zeptali jsme se vědců: V jaké podobě zachovávají rostliny ve svém těle energii?
Zeptali jsme se vědců: Suchý lehký přírodní útvar, který se při rozkrojení se rozpadá. Oč se jedná?
Zeptali jsme se vědců: Jak funguje soda a ocet při změkčování vody?
Zeptali jsme se vědců: Jak postupovat při ‚dolihování‘ vína?
Zeptali jsme se vědců: Jak se vyvíjeli koně?
Zeptali jsme se vědců: Proč dusík není skleníkovým plynem, ale vodní pára ano?
Zeptali jsme se vědců: Jak by zněla kytara v heliu?
Zeptali jsme se vědců: Proč na hřebenech vln nebo ve vodě narážející do útesu vzniká pěna?
Zeptali jsme se vědců: Jak se liší Golgiho systém u rostlinných a živočišných buněk?
Zeptali jsme se vědců: Čím je způsobeno, že jednovaječná dvojčata jsou jedno pravák a druhé levák?
Zeptali jsme se vědců: Čím se zabývá výzkum lithiových baterií?
Zeptali jsme se vědců: Jaká je chemická podstata srážení mléka?
Zeptali jsme se vědců: Mají větší organismy ve svých tělech větší buňky?
Zeptali jsme se vědců: Které druhy obojživelníků se využívají v biomedicíně?
Zeptali jsme se vědců: Prdí také hmyz, například vážky?
Zeptali jsme se vědců: Zívají i zvířata. Jenže jaký biologický význam to má?
Doporučujeme
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
další
Témata:
Akademie věd
,
alkohol
,
COVID-19
,
čaj
,
Evropa
,
Chameleoni
,
ion
,
Kanada
,
medvědovití
,
Pavel Dvořák
,
pěna
,
povodeň
,
Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy
,
Regenerace
,
tasemnice
,
Twitter
,
Úmluva o mezinárodním obchodu s ohroženými druhy v
,
vejce
,
výroba
,
žába
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení