Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
chléb
Kapr podle šéfkuchaře. Zkuste ho letos s chlebovou nádivkou
Recept
Rusové stříleli vlastní vojáky ve vodě, aby se netrápili, vzpomíná Michal Bindzar
Chleba vyrábíme příliš lacino. Tlačí nás k tomu řetězce, stěžují si pekaři
300 gramů chleba na osobu a den. S tím počítá Petrohrad v případě války
Havel 80: Havel mi poslal z vězení popelník z chleba, popisuje spisovatel Tobiáš Jirous
Co nahradilo český řízek s chlebem? Sendviče na stovky způsobů
Odlitek chleba jako náhrdelník, moderní šperky s nádechem archeologie
Obrazem
Potočnice lékařská je originální superpotravina. Na sendvič, do polévky či ke steaku
BYZNYS ŽIJE: Ukoulet chleba žádný stroj nedokáže, říká pekař. Řetězcům se vyhýbá
Doporučujeme
Ve Španělsku se lidé na uvítanou líbají. Ruku nikomu nepodávejte, říká Češka
Češi v cizině
Toman Brod: Byl hezký slunečný den a do tábora přišel doktor Mengele
NA CESTÁCH S ŠÉFKUCHAŘEM: Nejlepší dušené hovězí? To z amerického Utahu
Seriál
5 nejlepších malajských pokrmů. Co musíte ochutnat?
Avokádové chlebíčky. Rychlé, zdravé a delikátní
Doporučujeme
Obložené chleby sváteční a silvestrovský stůl. Nové trendy severské kuchyně
Doporučujeme
Zatčení aktivisty: 24 těžkooděnců a suchý chleba. Zapálení auta mu policie neprokázala
Původní zpráva
Rakka. Metropole džihádistů, kde se z okupanta stává princ - a ze Syřana ponížený
Doporučujeme
V bosenském městečku pečou somuny jako kdysi, v peci na dřevo
Banánový chleba či zmrzlinový dort. Jak vařit bez laktózy?
Recept
Češi jsou podle Skotů morousové, co si stále stěžují, říká Češka
Češi v cizině
Chléb opředený pravdivými i falešnými pověstmi
Finové jsou spoutaní pravidly, improvizaci neznají, říká Češka
Češi v cizině
Geometrie všednodennosti, Chalánková vystavuje tlačenku a chleby
Obrazem
PETRÁČEK: Internet je pro nás jako chleba
Hlasité smrkání na veřejnosti? To v Číně nedělejte, říká Češka
Češi v cizině
Každý druhý chléb či pečivo jsou přesolené, ukázal průzkum
Pec na chléb i minipivovar. V obci na Domažlicku si potraviny připraví sami
Pochoutky Angličanů? Hranolky s octem, chipsy v toastu, říká Češka
Češi v cizině
Italská topinka. Ochutnejte bruschettu podle Romana Pauluse
Doporučujeme
Delikatesa z kostí. Jak na morkové knedlíčky, poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Exotické houby lákají. Zkuste enoki, eringi, shimeji a hlívu ústřičnou
Recept
Bochník za 117 eur. Španělský pekař peče nejdražší chleba na světě
Pekařství Drechsler. Koblihy do auta i na chatu
Recenze
SOUTĚŽ: Chléb v hlavní roli. Vyzkoušejte neotřelé recepty
Nevíte, co s vejci po Velikonocích? Připravte vaječné sendviče
Recept
Vyhlášená pekárna peče už 20 let. Poctivý chleba vydrží i 10 dní
Obrazem
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
Anglie
,
buňka
,
Carrefour
,
Dobrá chuť
,
Evropská unie
,
Helsinky
,
Knedlíky
,
kuchyně
,
Maso
,
Moskva
,
ocet
,
ovoce
,
Podnikání
,
Prague
,
Příprava teroristického útoku na vlak
,
Robert Šlachta
,
Rudé právo
,
Sýrie
,
Těžkooděnci
,
Turecko
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení