Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Ryby
Jak na rybí ragú? Základem je dodržet správné pořadí ingrediencí, radí novinářka a foodblogerka
Obří tuňák se na aukci v Japonsku prodal za rekordní částku 69 milionů korun
Ostrov medvědů. Vydejte se na Aljašku a nebudete litovat
Tradiční večeře? Zkuste sto let starý recept na kapra na černo
Recept
Česká vánoční tabule je už pestřejší. Lidé si kupují pstruha, mořské plody či vinnou klobásu
České děti mají na Štědrý den nejčastěji kuřecí řízek, vyplývá z průzkumu
Brigádníci hlídají kádě s kapry ve dne v noci. ‚Vánoční‘ ryba podražila, i kvůli letošnímu suchu
Reportáž
Vědci zkoumají, jak lépe bránit masivním úhynům ryb v rybnících
Jídlem si lze udržet dobrou kondici i ve stáří. Co jíst?
V Sapě byl odhalen nelegální sklad se dvěma tunami ryb, provozovateli hrozí milionová pokuta
Sucho zvýšilo cenu kaprů o deset korun. Výlov bude zhruba stejný jako loni, říká šéf Rybářství Třeboň
Víno, ryby a rajčata, to je brodet. Jak na rybí guláš?
Štědrovečerní večeře bude letos dražší. Kvůli suchu poroste cena kaprů i brambor
Grilované chobotnice či kalamáry. Na festivaly středomořské kuchyně se můžete těšit i v zimě
Indonéský rybář přežil na utržené plošině s domkem sedm týdnů na moři. Zachránili ho 2000 kilometrů od břehu
V Lipně vymřeli síhové, chladnomilné ryby vyžadující čistou vodu
Opilý Čech na člunu těžce zranil lovce ryb v Chorvatsku, hrozí mu osm let za mřížemi
Česko má první zlato. Skvělý Dostál obhájil v Portugalsku titul mistra světa
Úhoř je na hraně vyhynutí, je výnosnější než kokain
Na rybníku Nesyt skončila likvidace leklých ryb, rybáři jich posbírali přes 100 tun
Rybáři posbírali v rybníku Nesyt přes 100 tun leklých ryb
V rybníku Nesyt uhynulo přes 100 tun ryb. Škoda nejspíš přesáhne pět milionů
Tropy se vrací. Zbytek prázdnin bude suchý a téměř bez srážek, příští týden má být až 34 stupňů
V rybníku Nesyt uhynulo možná až 100 tun ryb, škody jsou podle odhadu milionové
Pstruzi se dusí. Kvůli horku a suchu se z bystřin pomalu vytrácejí tradiční druhy
V pražském rybníku uhynulo kvůli teplu a suchu zhruba 150 kilogramů ryb
Kalifornské sviňuchy jsou na pokraji vyhynutí. Pytláci je loví kvůli plovacímu měchýři
Tropické ráje Tichého oceánu se dají zkoumat a poznávat pěšky, lodí i na kajaku
Na kajaku i pěšky skrze tropické ráje Tichého oceánu jménem Papua a Raja Ampat
Jak na pečenou makrelu? Nejlepší je s výraznou omáčkou
Recept
Falešné mýty o dietách a výživě
Salát s uzenou makrelou a jogurtovou zálivkou s koprem. Osvěží a zasytí
VIDEORECEPT: Nejlepší pražma na světě má jméno ‚nam tok pla‘. Zkuste si ji připravit
AUDIO+VIDEO: BraAgas zpívají česky O ptácích a rybách
KUNC: Zapomenutá chuť sladkovodních ryb. Proč nechtít mořské ryby?
Seriál
Plasty zamořují oceány, většina ryb je žere. Je to hrozba i pro zdraví lidí
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
Ahold Czech Republic
,
Akademie věd
,
Český statistický úřad
,
Deutsche Presse-Agentur
,
festival
,
Holešovice
,
Chorvatsko
,
Itálie
,
kokain
,
kuchař
,
mistrovství světa
,
Německo
,
Papua-Nová Guinea
,
Počasí
,
ptáci
,
restaurace
,
salát
,
Vánoce
,
Velká Británie
,
Vodňany
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení