schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Magazín
Témata
Čekstajl
Zdraví
Móda
Jídlo
Cestování
Nomádi
Češi v cizině
U vládní letky servírovala kávu Havlovi i Klausovi. V 59 letech si otevřela vlastní kavárnu
Rozhovor
Na grilu si připravíte i dezert. Už jste zkoušeli grilovat ovoce?
Advertorial
Sladká renesance české cukrařiny. Amatérka, která se prosadila
Doporučujeme
Kam ve vedrech na nejlepší zmrzlinu? Radí hvězdy české gastronomie
Anketa
Místo zákusků vafle a hybridní croblihy. Podnikatelé sází na originální dobroty
Doporučujeme
Čokoládovo-mandlový dort s blumami. Dekadentní pochoutka
Kremšnita: magie křehkého těsta a sametového krému z úpatí slovinských hor
Recept
Rozteklá čokoláda v létě? Díky švýcarskému výrobci to bude brzy minulost
V Karlovicích vrcholí přípravy na gastrofestival, pekaři pečou stovky frgálů
Výmluvy netřeba. Černá čokoláda je elixír mládí, co zahání stres a smutek
Královna marmelád má rekord: na Šumavě vyrobila tu největší
Návykové tiramisu. Roman Paulus poradí, jak na něj
Doporučujeme
Sicílie se chlubí tradiční zmrzlinou. Vznikla díky ledu z Etny
Harlekýn jako z cukrárny? Vyzkoušeli jsme pro vás recept
Recept
Ochlaďte se domácím sorbetem. Přinášíme několik tipů
Nechcete v horku zapínat troubu? Vyrobte si dezert bez pečení
Recept
Kristovo ovoce. Maracuja se hodí do salátů i dezertů
Seriál
Papája je nejlepší čerstvá. Hodí se i do dezertů a džemů
Seriál
Ovocné dezerty na léto. Tři recepty od šéfkuchařů
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu