Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
česnek medvědí
Zelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium
Recept
Bylinky dodají šmrnc. Udělejte si bylinkové máslo či pesto, ochutnejte trhané nebo burgundské hovězí
Premium
Recept
Ženy si spletly medvědí česnek s ocúnem a otrávily se, skončily na JIP
Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?
Premium
Doporučujeme
Risotto nazeleno. Jan Punčochář radí, jak si ho připravit z krup a medvědího česneku
Medvědí česnek na pět způsobů. Jak jej připravují šéfkuchaři?
Recept
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
První zelené lupení. Jak naložit s medvědím česnekem, poradí Jan Punčochář
S vůní jarního česneku. Zkuste polévku podle receptu Jana Punčocháře
Doporučujeme
Mazanec, polévka z medvědího česneku i hlavička. Co si na Velikonoce uvaří šéfkuchaři
Nájezdy trhačů medvědího česneku začaly. V přírodních rezervacích jim ale hrozí pokuty
Přivítejte jaro. Připravte si kefírový dip z medvědího česneku
Recept
Zdravá a rychlá večeře? Polévku z medvědího česneku zvládnete za půl hodinky
Recept
Jarní start. Rustikální koláč s medvědím česnekem
ŠÁDA: Nejlepší bylinka brzy z jara? Medvědí česnek nemá konkurenci
Doporučujeme
PUNČOCHÁŘ: Nemůžete jíst normální česnek? Medvědí vám neplechy nezpůsobí
Doporučujeme
Medvědí česnek konečně na scéně, tentokrát v italské kuchyni
Připravte si jednoduché bylinkové máslo s medvědím česnekem
Recept
Medvědí síla v plněných knedlících. Sezóna divokého česneku právě začíná
Lilek je sexy. Zkuste zapečený s ořechy a medvědím česnekem
Recept
Zázračný medvědí česnek. Přinášíme pět jednoduchých tipů
Seriál
Medvědí síla. Zkuste rizoto s čerstvým česnekem, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Jak na jarní detox? Zkuste medvědí česnek nebo polévky
Recept
Témata:
Anglie
,
Asie
,
bakterie
,
Brambory
,
Česko
,
Evropa
,
hlávkové zelí
,
houby
,
jaro
,
jídlo
,
Lednice
,
Lilek
,
Londýn
,
máslo
,
mrkev
,
Noma
,
ocún
,
Praha
,
sklenice
,
vejce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení