Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
filet
Hříšná delikatesa: chlebíček. Na jeden z nejznámějších na světě patří smažený rybí filet, krevety, kaviár a losos
Premium
Recept spolumajitele Kro a Almy: Uvařte si pstruha s Oslo omáčkou, fenyklovým salátem a miso brambory
Recept
Ryba a rebarbora. Jak na neotřelou kombinaci chutí, poradí Pavel Drdel
Recept
Nejoblíbenější pochoutky české studené kuchyně. Jak na dobře naloženého sledě, poradí Jan Punčochář
‚Lidé by je neměli jíst.‘ Čeští veterináři nařídili stáhnout z trhu polské filety ze sleďů
Sto let starý recept. Vyzkoušejte filet z jihočeského sumce a pečené zámecké brambory
Recept
Královská ryba. Zkuste pražmu s lilkem, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Globus a Tesco prodávali ryby se zvýšeným obsahem jedovaté rtuti
Losos chutná (skoro) všem. Zkuste ho s ragú
Témata:
Byznys - geneea
,
Cibule
,
Jan Punčochář
,
Koláč
,
konzerva
,
koření
,
obchodní řetězec
,
Oslo
,
pánev
,
peníze
,
pesticid
,
pyré
,
Recepty nejlepších restaurací
,
restaurace
,
Roman Paulus
,
rostliny
,
Ryby
,
Skotsko
,
Skotsko
,
zelenina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení