- 27. prosince 2021 5:01
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu. | foto: Kruh dining
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Sejdeme se v šest hodin před divadlem Archa,“ píše mi kuchař Petr Bartoš, který působí v pražském Café Savoy, když si domlouváme testovací večeři jeho mobilní restaurace Kruh. I když jsem zvědavá, co mě čeká, nevyzvídám a ve stanovenou hodinu poslušně dorazím na místo. „Celé se to bude odehrávat ve sklepě,“ říká Petr Bartoš na úvod, když procházíme prostory funkcionalistického paláce s rondokubistickými prvky, a já tak trochu doufám, že žertuje.
Jakmile se otevřou dveře do malé kuchyně a improvizované jídelny, které se skutečně nachází ve sklepě, vím, že mě v následujících chvílích čeká něco neobyčejného. V místnosti je úhledně prostřeno, domácí atmosféru navozují květiny, hořící svíčky a na míru sestavený playlist.
Připojte se ještě dnes a získejte: