Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
hospoda
Pražské nádražní restaurace jsou stále oblíbené, o hosty nemají nouzi
Exodus lidí z hospod se nekoná. Spotřeba piva stoupá i přes jeho zdražení
Dokumenty o Cimrmanovi i StB. Česká televize představila chystané původní i koprodukční projekty
Věčně živý Karel Gott a umatlaný návrat k totalitě. Ze zábavné grotesky ve Spolku Kašpar diváka zamrazí
Premium
Recenze
Tisícistránkový opus Michala Šandy. Generál v umyvadle plném blues je moje vrcholné dílo, říká oceňovaný spisovatel
Premium
Rozhovor
Moje sousedka Danuše Nerudová. Jak vidí prezidentskou kandidátku lidé z Kuřimi-Podlesí, dostane jejich hlas?
Premium
Reportáž
Policie nezjistila, kdo zapálil hospodu kancléře Mynáře. Případ odložila
Velké gastronomické ochlazení. Hospody zažívají možná ještě horší časy než za covidu, hlavně ty vesnické
Premium
Hospody ničí energie i drahá menu. Podniky padají ve velkém v Praze i na venkově
Premium
Z tradičního symbolu Špindlerova Mlýna jsou trosky, majitel zboural budovu bez povolení
Létající sládek i pivovar. Jak vznikly minipivovary a proč jsou dnes tak oblíbené?
Premium
Doporučujeme
Dodnes si říkám, co chtělo více odvahy
„Je to skoro, jako kdyby mi umřela máma.“ Londýn připomínal pohádkový svět, kde se pohřbívají královny
Premium
Reportáž
Britské hospody zavírají kvůli energiím. Vládo, pomoz, žádají podnikatelé
Končí populární hospůdka U Štěpána, kterou chválil Pohlreich. Sil již není dostatek, uvedli majitelé
Oživený gastrobyznys hlásí rekordní útraty. Hospody spasilo teplé počasí
Česko jako pivní velmoc? Už to zdaleka neplatí, štamgasti v důležité kategorii dali hospodám košem
Premium
Poslední slovo Petrušky Šustrové: Těšínská potěšení
Premium
Názor
Policie navýšila škodu po požáru Mynářovy hospody o 10 milionů, prověřuje také obecné ohrožení
V Sensa Fine Food Bistru přírodu respektují. Chřestový salát v lednu si u nás nedáte, říká šéfkuchař Zdeněk Křížek
Kachní gyoza knedlíčky, které zná celé Brno. V nové japonské restauraci podávají i saké
Pandemie zamávala se vším, firmy loví lidi. Víme, kde si nejvíc vyděláte
Premium
Doporučujeme
Ženy dohánějí v pití muže. Jak pandemie prohloubila závislosti a jaká rizika navíc přinesla?
Premium
Peking bude divný, ale doufám v medaili, říká Ručinský. S Nedvědem otevřel v Praze hospodu
Premium
Rozhovor
Každý pátý Čech chodí do hospody i bez vakcíny, vymáhání drhne. Za hranicemi je to jiné, tam upletli na neočkované bič
Premium
Štamgasti si mě v mé vlastní hospodě srovnali, obrečela jsem to, říká v archivním rozhovoru Lucie Bílá
Premium
Rozhovor
Data o šíření viru v hospodách chybí. Řadu podniků podržely rozvážkové služby, míní šéf výzkumu CETA
Premium
Děti nemohou být oběťmi našeho strachu. Dojde-li na lockdowny, berme na ně ohled
Premium
Názor
Do hospod vyrazí kontroloři ve dvojicích, hygiena plánuje rojnici po celé republice. K ruce jí budou i policisté
Premium
Doporučujeme
‚Dáte si pivo? Mohl bych vidět doklad?’ Hospodští kritizují nové nařízení, zároveň ale řeší, kdy hosty kontrolovat
Nejsem proti kontrolám testů či očkování, je to lepší než zavřít, říká majitel restaurací
Kult jménem rámen. Japonská polévka, o které vychází specializované časopisy a má vlastní televizní show
Premium
Pivní zdražování pokračuje. V říjnu zvedne cenu hospodám i humpolecký Bernard
Premium
Zdraží pivo, točené nejvíc. Dlouho šlo nahoru jen lahvové, nyní se zvýšení cen dotkne spíš výčepů
Premium
Covidová kontrola v hospodě je jinde běžná. Ministerstvo a restaurace vysvětlují, proč to v Česku nejde
Premium
Maláčová místo na vládě seděla v hospodě s ‚levičáky’ a porušila opatření. ‚V zápalu debaty jsem to nesledovala‘
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu